Tüm şehitler için mevlit okutuldu

Atatürk ve şehitlerimiz için mevlit okutuldumustafa - [email protected]üyükşehir’den 1500 kişilik helva ikramı. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Antalya Şubesi, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk’ü...

Yayınlanma:
Tüm şehitler için mevlit okutuldu

Atatürk ve şehitlerimiz için mevlit okutuldu

mustafa - [email protected]

Büyükşehir’den 1500 kişilik helva ikramı. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Antalya Şubesi, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için mevlit okuttu. Antalya Büyükşehir Belediyesi de bu anlamlı günde 1500 kişilik helva ikramında bulundu.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Antalya Şubesi tarafından her yıl olduğu gibi 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında Atatürk ve tüm şehitlerin hatırasına Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlit sonrasında okunan duaların ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan helva ikram edildi. Dernek önünde 1500 kişilik helva dağıtıldı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Şerafettin Sayar’ın da katıldığı etkinlikte konuşan TEMAD Antalya Şube Başkanı Mustafa Değirmenci, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81. Yıldönümünde Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitleri ve gazileri saygıyla, minnetle, özlemle andıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet