Vali Karaloğlu 23 Nisan Çocuklarını Misafir Etti

Vali Münir Karaloğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 12 ülkeden Antalya’ya gelen çocukları makamında kabul edip, bayramlarını kutladı.Antalya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamaya...

Yayınlanma:
Vali Karaloğlu 23 Nisan Çocuklarını Misafir Etti

Vali Münir Karaloğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 12 ülkeden Antalya’ya gelen çocukları makamında kabul edip, bayramlarını kutladı.

Antalya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Her yıl olduğu bu sene de dünyanın farklı ülkelerinden gelen 300'ün üzerinde çocuk bu bayramı Antalya'da geçirecek. Etkinliklere katılacak 12 ülkenin çocuk temsilcileri, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarete gelen çocuklara Antalya’nın, Türkiye’nin en güzel şehirlerinden bir tanesi olduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, çok sayıda yabancı misafirin tatil için ve yaşamının bir kısmını burada geçirmek için Antalya’ya geldiğini, bu yönüyle de Antalya için Türkiye’nin dışarıya açılan penceresi denilebileceğini ifade etti.

DÜNYADA ÖRNEĞİ ÇOK AZ

Çocukların ulusal egemenlik ve çocuk bayramı dolayısıyla Antalya geldiklerini aktaran Vali Karaloğlu “23 Nisan’ın TBMM’nin kuruluşu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan etmiş olmasının çok değerli olduğunu vurguladı.

Dünyada çocuklara armağan edilmiş ulusal bir günün çok örneği olmadığını hatırlatan Vali Karaloğlu “Hem ülkemiz hem de cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonu açısından 23 Nisan’ın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması oldukça önemli. Ben ilin valisi olarak sizi burada görmekten, ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Türkiye’deki akranlarınızla beraber bu coşkuya ortak olmanızdan ve bayrama katılmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

ŞARKILAR SÖYLEDİLER, ŞİİRLER OKUDULAR

Çocuklar ise Vali Münir Karaloğlu’na Antalya’yı çok beğendiklerini kendilerini Antalya’da karşılayan ve ilgilenen insanların çok iyi olduklarını ifade ederek kendilerine bu imkanı sunan herkese teşekkür ettiler.

Çocuklarının bazılarının şarkı söyleyip şiir okuduğu görüşmede Vali Karaloğlu çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet