Vali Karaloğlu Zabıta Heyetini Kabul Etti

Vali Münir Karaloğlu Zabıta Teşkilatı’nın 192. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle, zabıta ekiplerini makamında kabul etti.Vali Karaloğlu Zabıta Teşkilatı’nın 192. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamaları ve Zabıta Haftası dolayısıyla...

Yayınlanma:
Vali Karaloğlu Zabıta Heyetini Kabul Etti

Vali Münir Karaloğlu Zabıta Teşkilatı’nın 192. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle, zabıta ekiplerini makamında kabul etti.

Vali Karaloğlu Zabıta Teşkilatı’nın 192. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamaları ve Zabıta Haftası dolayısıyla Büyükşehir ve merkez ilçelerden gelen zabıta heyetini makamında ağırlayarak Zabıta Haftalarını kutladı.

Ziyarette, 192 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan zabıta teşkilatının büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, istikrarın ve düzenin sağlanmasında zabıta ekiplerine büyük görevler düştüğünü söyledi.

Görüşmede esnaf ve halk arasındaki en önemli bağın zabıta ekipleri olduğunu vurgulayan Vali Karaloğlu, “Zabıta ekiplerimiz, esnaf ve halkımızın hakkını gözeterek, görevlerini adaletli bir şekilde layıkıyla yapmaya dikkat etmelidirler” dedi.

Görüşmenin ardından zabıta personeline görevlerinde başarılar dileyen Vali Karaloğlu, zabıta ekipleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi de, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 192. yıl dönümünü törenlerle kutladı. Zabıta personeli Vali Münir Karaoğlu ve Başkan Menderes Türel’i ziyaret edip, şehir turu attı.  Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törende, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Muratpaşa, Konyaaltı, Döşemealtı ve Kepez ilçeleri zabıta müdürlükleri Atatürk anıtına çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Muharrem Kavurkacı, dünya kenti Antalya’nın huzuru, refahı ve daha iyi bir yaşam alanı kazanması için zabıtanın onuruyla, şerefiyle, alnının teriyle hizmet etmeye çalıştığını ifade etti. Yoğun çalışıyoruz Muharrem Kavurkacı, şöyle konuştu: “Antalyalılar ve kentimizde yaşayan yerli ve yabancı misafirlerin huzuru ve esenliği için gece gündüz özverili çalışmalarınızdan ötürü sizleri  kutluyorum. Bir şehrin daha yaşanabilir ve güvenli olması polis teşkilatından sonra zabıta teşkilatımızın özverili çalışmasıyla mümkündür. Ankara’da yaptığımız temaslarda sizin de diğer teşkilatlar da olduğu gibi yıpranma payı almanızla ilgili gerekli girişimlerde bulunuldu. İnşallah güzel haberler bekliyoruz” dedi. Şehir turu attılar Törenin ardından zabıta ekipleri araç konvoyuyla şehir turu attı. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Kavurkacı ve ilçe zabıta müdürlükleri Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret etti. Vali Münir Karaloğlu Zabıta Teşkilatının toplumun huzur ve refahı için önemli bir kurum olduğunu dile getirirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de Zabıta Daire Başkanlığı ve teşkilatını sahada gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet