Vatan Partisi’nden 100 Bin İmza için Seferberlik Çağrısı

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu "Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza toplamak zor diyorlar. Bizim zor olmayan işimiz var mı? Biz zor günlere hazırlandık. Şimdi zorluk tanımayacağız" dedi.

Yayınlanma:
Vatan Partisi’nden 100 Bin İmza için Seferberlik Çağrısı

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli 100 bin imzanın direkt ilçe seçim kurullarına yapılması ve sürenin sadece 5 günle sınırlandırılması üzerine konuşan İlçe Başkanı. Adaylık imzaları için sürenin 4 Mayıs'ta başlatılması düşünülüyor. Vatan Partisi, Cumhurbaşkanı adaylığını çok önce ilan eden Doğu Perinçek için 100 bin dilekçe zaten toplanmıştı. Ancak, uyum yasasıyla imzaların bizzat ilçe seçim kurullarına ulaştırılması zorunluluğu üzerine Vatan Partisi çalışmalarını hızlandırdı.

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun açıklaması şöyle;

Ülkemizin ağırlaştırılan şartlarının zorladığı erken seçim, baskın seçime dönüştü. Yakıp, yıkıp, öldürdükten sonra, bölge ülkelerinin yükselen karşı koyuşu karşısında bölgeyi terk etmeye hazırlanan ABD ve müttefik Avrupa güçleri bölgede güveneceği yapılanmaların oluşmasına hız vermiş bulunuyor.

Taşeron güçleri olan PKK ve PYD’nin hamisi olarak atadığı Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve bunlara isteksiz şekilde yardım sözü veren Fransa gider ayak oluşan Türkiye, İran, Rusya karşı cephesinde gedik açmak bu bölge cephesini dağıtmak için her yola baş vurmaktadır. Askeri ve siyasi saldırılarından bir netice alamayan emperyalist ittifak, ekonomik olarak saldırıları yoğunlaştırdı. Üretmeyen sıcak para ekonomisi nedeni ile kırılgan olan Ülkemiz ekonomisi çökme noktasına geldi. Atlantik rotasındaki muhalefet CHP, İYİ Parti, HDP, FETO ittifakı ve AKP içindeki Atlantikçiler Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu üzerinden daha kolay hizada tutulacak bir iktidar modeli oluşturmak için düğmeye basıldı. Böylece baskın seçim tablosu ortaya cıktı.

Oluşan seçim atmosferi komşumuz Suriye’ye atılan Amerikan füzelerine alkış tutan, hiçbir program hedefi olmayan partilerin Atlantik cephesinin kucağına oturma yarışına ve kör dövüşüne döndü. Bu kör dövüşünde Hiçbir şart altında Atlantik rotasına girmeyecek olan Vatan Partisi’nin Cumhurbaşkanlığı seçimine sokulmaması konusunda hemen anlaştılar. 100 bin imzanın beş mesai günü içinde yani toplam 40 saat de ilçe seçim kurullarına teslim edilmesi şartını getirdiler. Bunlar Atlantik demokrasisine aşık partiler ve efendilerine buradan sesleniyoruz. Bu engellemeler Vatan Partisi’ne ve Vatan Partililere vız gelir. Biz güçlükleri yene yene geliyoruz. Koyduğunuz bu güçlükleri de aşacağız gerekli 100 bin imzayı toplayıp Genel başkanımız Sn Dr. Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı adayı olmasını sağlayacağız..

Seçime girme hakkı kazanan on partinin istedikleri taktirde Cumhurbaşkanı adayı göstermelerine hükme bağlamak gibi son derece kolay yol varken akla ziyan bin türlü zorluğa yöntem olarak dayattılar. Hizaya sokmaları mümkün olmayan, Vatan Partisi, Türk milletinin bu çöküşten çıkış programını ilan eden tek partidir. Üretim ekonomisini kurmak, ülkemizde huzur ve güvenliği tesis etmek, komşularımızla iyi ilişkiler geliştirmek, Avrasya ile ilişkilerimizi güçlendirmek, Aydınlanmamızın önündeki Ortaçağ gericiliği ve yobazlığına son vermek olarak özetlenebilen bu kurtuluş programını uygulamak dışında çıkış yolu yoktur ve bu program Vatan Partisi’nin merkezinde olacağı, kurulacak mili hükümet tarafından mutlaka uygulanacaktır. Saygılarımızla.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet