YÖK 100/2000 Doktora Bursu Kapsamında Pandemi Dönemi Özel Çağrısına Çıkıldı

YÖK tarafından, hali hazırda devam eden küresel salgın sürecindeki yeni koşullar ve ihtiyaçlar dikkate alınarak “YÖK 100/2000 Doktora Burs Projesi” kapsamında “salgın odaklı 22 alan” belirlenerek “100/2000 YÖK Doktora...

Yayınlanma:
YÖK 100/2000 Doktora Bursu Kapsamında Pandemi Dönemi Özel Çağrısına Çıkıldı

YÖK tarafından, hali hazırda devam eden küresel salgın sürecindeki yeni koşullar ve ihtiyaçlar dikkate alınarak “YÖK 100/2000 Doktora Burs Projesi” kapsamında “salgın odaklı 22 alan” belirlenerek “100/2000 YÖK Doktora Bursu Pandemi Dönemi Özel Çağrısı”na çıkıldı.

YÖK tarafından yapılan açıklamada; salgına yönelik ihtiyaç duyulan alanların tespiti neticesinde çıkılan pandemi dönemi özel çağrısında, “Aşı Çalışmaları, İlaç Çalışmaları, Enfeksiyon Hastalıkları ve İmmünoloji, Koruyucu Tıbbi Malzemeler (Tasarım/Üretim/Tedarik), Biyomedikal Teknoloji ve Ekipmanlar (Tasarım/Üretim/Tedarik), Uzaktan Eğitim Uygulamaları (Sanal Laboratuvar Uygulamaları, Eğitim ve Öğretimde Dijital Oyun Teknolojileri dahil), Uzaktan Çalışma Yöntemleri, İstihdam ve İş Modelleri, Bireysel ve Toplumsal Psikoloji, Halk Sağlığı (Klinik epidemiyoloji, Bioistatistik, Sağlık politikaları ve idaresi), Sağlıklı Beslenme ve Sağlık Yaşam, Dijital Platformlar ve Sosyal Medya (Sosyal Medya Yönetimi dahil) ve Gıda Üretim ve Tüketim Zincirleri” gibi alanların yer aldığı belirtildi.

Yapılan açıklamada; doktora adaylarının, 100/2000 YÖK Doktora Bursu Pandemi Dönemi Özel Çağrısına (2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi) ilişkin https://www.yok.gov.tr/Sayfalar/DuyuruDetay.aspx?did=986 adresi üzerinden detaylı bilgiye ulaşabileceği duyuruldu. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet