Мерките Covid-19 при международните полети се удвоиха

Китайският регулаторен орган за гражданска авиация обяви, че полетите на международни пътнически самолети до Китай, които не отговарят...

Yayınlanma:
Мерките Covid-19 при международните полети се удвоиха


Китайският регулаторен орган за гражданска авиация обяви, че полетите на международни пътнически самолети до Китай, които не отговарят на изискванията на страната относно контрола върху огнището на Covid-19, ще бъдат преустановени за по-дълъг период.
 
Според циркуляр, публикуван на уебсайта на отдела за гражданска авиация, ако броят на пътниците с положителен тест Covid-19 сред входящите пътници в авиокомпанията достигне пет, съответните полети ще бъдат преустановени за две седмици вместо една, считано от четвъртък, 16 декември. Ако броят на пътниците с положителен тест достигне 10, въпросните полети ще бъдат преустановени за четири седмици, както и преди.
 
Китайската администрация за гражданска авиация прие механизъм за награждаване и спиране на 8 юни. В този контекст бяха решени подробни практики за увеличаване на броя на полетите или за спиране на съществуващите полети в зависимост от ситуацията на пътниците.
Източник: Международно Китайско Радио /Çin Uluslararası Radyosu/
Информационна Агенция Хибя /Hibya Haber Ajansı/
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet