Пазарът на кутии за изненади се очаква да достигне 4,5 милиарда долара

Пазарната стойност на играчките, известни като "кутии за изненади" в Китай, се очаква да достигне 30 милиарда юана (4 милиарда 590 милиона...

Yayınlanma:
Пазарът на кутии за изненади се очаква да достигне 4,5 милиарда долара

Пазарната стойност на играчките, известни като "кутии за изненади" в Китай, се очаква да достигне 30 милиарда юана (4 милиарда 590 милиона долара) до 2024 година. Според доклад, публикуван наскоро от компания за технологии за данни, наречена MobTech, беше посочено, че производителите на "кутия за изненади" са изправени пред ожесточена конкуренция, а Pop Mart, един от водещите производители в бранша, има само 8,5% от пазара.
 
Данните, публикувани в доклада, показват, че приходите на Pop Mart са се увеличили от 160 милиона юана (24 милиона долара) през 2017 г. до 1 милиард 680 милиона юана (255 милиона долара) през миналата година, а нетната печалба на компанията е достигнала 452 милиона юана (48 милиона долара) през миналата година. . Според доклада потребителите на кутията за изненади са предимно служители и студенти в големите градове. Кутията за изненади, в която излиза произволен предмет, привлече голямо внимание от седем до седемдесет през последните месеци в Китай. Въпросните играчки са сред най-популярните тенденции от последния период.
 
Източник: Китайско Международно Радио /Çin Uluslararası Radyosu/
Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet