Тайната на здравето и красотата е медта

Специалистът по енергийна медицина Емине Баран посочва и предупреждава за медния минерал. “Извадихме медта от кухните и случаите на рак започнаха да се увеличават.”
Първото условие за живот, изпълнен със здраве е производството на хемоглобин, качеството на свързване на желязо и кислородния баланс в организма. Да бъдеш пълен с живот и енергия е възможно за кислородно тяло. Към този момент дневната нужда от мед, която действа като катализатор в свързването на кислорода, е 3 mg. А възможността за посрещане на това количество изцяло от храната е доста ниска. Неговите противоракови свойства и регенериращите клетки ефекти са твърде важни, за да се игнорират. Извадихме медта от кухните и случаите на рак се увеличиха.

Медта е подмладяващ минерал.

Обръщайки внимание на нарастването на честотата на хипотиреоидизъм днес, Баран каза: „Нашето тяло се нуждае от меден минерал за здравословна работа на щитовидната жлеза. Медта също е спусък за здравословното функциониране на щитовидната жлеза, която е в управленска позиция от силата на нашите кости до скоростта на метаболизма. Балансът на теглото, младостта и еластичността на кожата ни, яркостта и свежестта, здравето на косата ни са сред чудесата на медта. Медта, която също е фактор за производството на меланин и пигменти, има универсален антистареещ ефект. Тайната на младостта, която премахва щетите, причинени от стреса върху кожата, отново е меден минерал. Медният минерал също помага за възстановяване на структурата на нервната система, като възстановява миелина. “

Медта е и естествен дезинфектант

Разбира се, дозировката е важна за медта, както и във всичко останало. За безопасна употреба трябва да калайдисваме нашите медни изделия на всеки 1-2 години. За да съхраняваме храната, приготвена в медна тенджера, трябва да предпочетем различен тип контейнер. Медта, която е естествено лекарство, което убива мигновено микробите, вредните бактерии и вируси, е неорганичен минерал, който стерилизира основните ни нужди от вода. За да постигнете максимална полза от взаимодействието на медния минерал с водата, идеално е да изчакате максимум 8-10 часа в медна кана. Фактът, че повърхностите в общите части са медни, означава естествен дезинфектант в борбата срещу много микроби и вируси.

Източник: Информационна Агенция Хибя /

Hibya Haber Ajansı

Alanya Haber Editör
| [email protected] | Website | + Diğer Haberler