13. BÖLGE TOPLANTISI ANTALYA’DA YAPILDI

Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı önderliğinde, Türkiye’de 13’üncüsü düzenlenen Bölge Toplantısına Antalya İl Başkanlığı olarak ev sahipliği yaptık.YDK Üyelerimiz...

Yayınlanma:
13. BÖLGE TOPLANTISI ANTALYA’DA YAPILDI

Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı önderliğinde, Türkiye’de 13’üncüsü düzenlenen Bölge Toplantısına Antalya İl Başkanlığı olarak ev sahipliği yaptık.

YDK Üyelerimiz ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile birlikte; Burdur, Isparta ve Konya’dan toplantıya katılan İl Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanlarımız, Kurultay Delegelerimiz ve diğer partililerimiz ile bir araya gelerek; ülkemizin gündemi, parti içi çalışmalarımız, örgütlenme ve diğer çalışmalarla alakalı fikir alışverişlerinde bulunduk.

Kuruluş ve kurtuluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin çatısı altında örgütlenerek çalışma yürüten, Cumhuriyet’in kazanım ve değerlerini savunan, vatana ve halka hizmeti kendine görev bilen tüm partili yoldaşlarımla birlikte; iktidara doğru emin adımlarla yürüdüğümüzün bilinci ve sorumluluğunu hissediyor, buna uygun hareket ediyoruz!

Ülkemizin hak ettiği aydınlık günlere ulaşması adına var gücümüzle çalışacak, önümüzdeki ilk seçimde iktidar olacağız!

Chp Antalya İl Başkanlığı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet