16 Yaşında Forma Giyen Burak, Gölünü de Attı

Manisa 1. Amatör Küme A Grubunda Şehzadeler Sekiz Eylül takımı, ligin 15.Haftasında Kayapınar Çevik ile karşılaştı. Ertuğrul Dilek Spor Tesislerinde oynanan maçta Şehzadeler Sekiz Eylül rakibini 6-0 yenerek grupta iddiasını...

Yayınlanma:
16 Yaşında Forma Giyen Burak, Gölünü de Attı

Manisa 1. Amatör Küme A Grubunda Şehzadeler Sekiz Eylül takımı, ligin 15.Haftasında Kayapınar Çevik ile karşılaştı. Ertuğrul Dilek Spor Tesislerinde oynanan maçta Şehzadeler Sekiz Eylül rakibini 6-0 yenerek grupta iddiasını sürdürdü. Şehzadeler’in gollerini 35’de Penaltıdan Emre Kazancı, 45’de Oğuzhan, 50 ve 65’de Umut, 75’de Burak Çiftçi ve 89’da Furkan Başkıran kaydetti.

Şehzadeler Sekiz Eylül, bu maçta alt yapıdan yetiştirdiği futbolcuların meyvesini aldı. U 16 takımın gol yükünü sırtlayan muhteşem solak Burak Çiftçi ödülünü A takıma yükselerek aldı. 16 yaşındaki Burak, Kayapınarspor maçında ilk kez takım formasını giyerken, ona güvenen hocalarına attığı golle teşekkür etti.
Şehzadeler Sekiz Eylül, takımı antrenörü İlyas Yakut, “Birinci amatördeki ilk yılımızda sadece lige renk katmadık, kalemizde 2001 ve 2002 doğumlu kaleciler ve sağ bek sol bekler sonrası forvete de alt yapıdan yetiştirdiğimiz 16 yaşındaki Burak ile kalitemizi gösterdik. Bundan sonra da kalite katmaya devam edeceğiz” dedi.(BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet