17 Kasım’da Çıkacak Darkmoon Panayırı Dehşeti’yle Kadim İlahlar Hearthstone®’a Dönüyor

Blizzard Entertainment’ın sevilen dijital kart oyununda meşhur Darkmoon Panayırı’nı ziyaret edin ve kadim ilahların korkunç gücüyle yozlaşmış 135 yeni kartın gücünü kullanın.

Yayınlanma:
17 Kasım’da Çıkacak Darkmoon Panayırı Dehşeti’yle Kadim İlahlar Hearthstone®’a Dönüyor

Blizzard Entertainment’ın sevilen dijital kart oyununda meşhur Darkmoon Panayırı’nı ziyaret edin ve kadim ilahların korkunç gücüyle yozlaşmış 135 yeni kartın gücünü kullanın.Hearthstone’un yenilenen ilerleme sistemiyle kart paketleri, oyun içi altın, başarımlar ve fazlasını kazanın.

Yeni rekabetçi oyun modu Hearthstone Düellolar’da deste kurmadaki ustalığınızı sergileyerek büyücülüğün zirvesine tırmanın 

Blizzard’ın sevilen ücretsiz dijital kart oyununun bir sonraki genişleme paketi Darkmoon Panayırı Dehşeti’nin (Madness at the Darkmoon Faire) 17 Kasım tarihindeki çıkışıyla birlikte, dünya dışı bir panayır eğlenceli gösterileri ve birazcık da kadim yozlaşmayla birlikte Hearthstone®‘a gelecek. Genç Azeroth’a hükmeden ve korkunç bir kudrete sahip ebedi varlıklar olan kadim ilahlar, dönüş noktaları olarak Darkmoon Panayırı’nı seçmiş gibi görünüyor. Kendileri, yozlaşmalarının etkilerini taşıyan 135 yepyeni kartla oyuncuları cezbetmeye çalışacak.

Darkmoon Panayırı Dehşeti, 2016 yılında çıkan ve oyuncuların büyük beğeni gösterdiği Hearthstone genişleme paketi, Kadim İlahların Fısıltıları’na (Whispers of the Old Gods) bir gönderme niteliğinde. C’Thun ve Yogg-Saron gibi sembolleşmiş efsanevi minyonlar, şaşırtıcı yeni biçimleriyle geri dönerek oyunun seyrini değiştiren güçlerini yeniden oyunculara sunacak. Cüretkâr oyuncular, Kadim İlahların Fısıltıları’nın en dehşet verici efsanevi minyonlarından ilham alınarak tasarlanan güçlü büyüler olan Kadim İlah Yadigârları‘nın (Old Gods Artifacts) kudretinden faydalanabilecek. Bu habis etkiyi daha da öne çıkarmak oyuncular, Yozlaşma (Corrupt) etkisine sahip kartlara yönelebilecek. Bu kartlar, kendilerinden daha yüksek bedele sahip olan bir kart oynandığında önemli ölçüde güçleniyor.

“Hem Darkmoon Panayırı Dehşeti genişleme paketinin hem de yeni oyun modu Düellolar ve oyunun ilerleme sistemini baştan aşağı değiştirecek güncellememizin çıkış yapacağı şu günler Hearthstone için gerçekten bir dönüm noktası niteliğinde,” açıklamasında bulunan Blizzard Entertainment Başkanı J. Allen Brack, sözlerine şöyle devam ediyor: Hearthstone büyüyüp gelişmeye devam ederken, odak noktamız hâlâ tamamen kendine has derecede derin ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunmayı sürdürmek. Oyuncuların da bu yeni çok beğeneceğini düşünüyoruz.”

Karşınızda Hearthstone Düellolar

Hearthstone Düellolar, arenanın pvp heyecanını tek kişilik maceraların asla tahmin edilemeyen ve sık sık aşırıya kaçan deste oluşturma deneyimiyle birleştiren yepyeni ve tamamen ücretsiz bir oyun modu. Tıpkı Arena’da olduğu gibi oyuncular, diğer insanlara karşı mücadele ederek 3 yenilgi almadan önce 12 zafere ulaşmaya çalışacak. Ancak Düellolar modunda oyuna kendi koleksiyonlarından hazırlanmış özel destelerle başlayıp her bir maçın ardından destelerine yeni kartlar ya da oyunun seyrini değiştiren hazineler ekleyecekler.

Oyuncular ayrıca Hearthstone Düellolar Kahramanlık (Heroic) modunu deneyerek oyun içi altın, kartlar, kart paketleri ve sihir tozu gibi ödüller için yarışabilecek. Düellolar’a Kahramanlık modunaoyun içi 150 Altın ya da belli bir ücret karşılığında alınabilen han biletiyle erişilebilecek. Oyuncunun performansı serinin sonunda ne kadar iyiyse, ödüller de o kadar iyi olacak.

Hearthstone Düellolar her yeni sezonla birlikte değişecek ve kart havuzu Hearthstone’un geniş kataloğundaki kartlar ve onlara uygun kahramanlar, kahraman yetenekleri ve hazinelerle güncellenecek. Çıkış sezonunun teması Büyücü (Wizard) Düelloları, Scholomance Akademisi genişleme paketinden eğitmenleri ve bilginleri içerecek.

Darkmoon Panayırı Dehşeti paketi için ön sipariş veren oyuncular (ayrıntılar aşağıda), ayrıca 22 Ekim’den 11 Kasım’a kadar yeni Düellolar oyun moduna erken erişim kazanacak. Tüm Hearthstone oyuncuları 12 Kasım tarihinden itibaren yeni oyun modunu deneyebilecek. Düellolar Betası’nın ve Düellolar 1. Sezonu’nun resmi başlangıç tarihininse 17 Kasım olması planlanıyor.

Hearthstone İlerleme (Progression) Sistemi Güncellemesi

12 Kasım tarihinde oyuna gelecek baştan aşağı yenilenen ilerleme sistemi, Hearthstone’un bugüne kadarki en kapsamlı sistem güncellemesi olacak. Yeni sistem, hem başlayan hem yalnızca ara sıra deste kuran hem de hayatını kartlara adayan oyunculara düzenli olarak heyecan verici ödüller sunmayı amaçlıyor. Oyuna nelerin geleceğini kısaca açıklamak gerekirse: Yeni Başarımlar (Achievements) sistemi, oyuncuların istatistiklerini ve oyun içi başarılarını takip ediyor. Her genişleme paketinin yanı sıra gelecek oyun modları ve büyük güncellemelerle birlikte yeni başarımlar da oyunda yerlerini alacak. Ödül Yolu (Reward Track), oyunculara oyun içi altın, kart paketleri, kozmetik içerikler ve fazlasını kazanma şansı sunarken; Han Bileti alan oyuncular için de ilave ödüllere ev sahipliği yapıyor. Her bir genişleme paketi yanında yeni bir Ödül Yolu’nu getirecek. Oyuncular da görevlerden, başarımlardan ve oyunlardan deneyim puanı toplayarak yolun 50. seviyesine ulaşmaya çalışacak. Yenilenen Görev (Quest) sistemi, standart günlük görev döngüsüne kapsamlı ve verdiğiniz emeğe değecek cinsten haftalık görevler ekliyor. Ayrıca genişleme paketlerine ve içerik güncellemelerine eşlik edecek etkinlik tabanlı efsanevi görevler de oyunda yerlerini alıyor. Oyuncular tüm bu sistemlerdeki ilerlemelerini yeni profil sayfası üstünden inceleyebilecek. Bu sayfa ayrıca oyuncunun dereceleri, puanları ve zaferleri gibi istatistikleri tutacak.

Bugünden itibaren sahip olabileceğiniz Darkmoon Panayırı Dehşeti Mega Paketi, genişleme paketinden 85 kart paketi (bunlardan 5’i yalnızca altın kartlar içeren Altın Paket) ve bir altın efsanevi kart, şerbaz kahramanı N’Zoth, N’Zoth kart sırtı, Hearthstone Battlegrounds için bir sonraki genişleme paketine kadar sürecek avantajlar ve yakında gelecek Hearthstone Düellolar erken erişimiyle birlikte geliyor (tarihler yukarıda).

Bir diğer paket olan Darkmoon Panayırı Dehşeti Paketi ise genişleme paketinden 45 kart paketi, bir rastgele efsanevi kart, N’Zoth kart sırtı ve Hearthstone Düellolar erken erişimini size sunuyor (tarihler yukarıda).

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet