17 Şahit İle ‘Evet’ Dediler !

İzmir’in tanınmış ailesi Alabay ailesinin oğulları Emin Alabay ile Denizli’nin tanınmış ailesi Davaslıgil ailesinin kızları Beyza Davaslıgil, Kaya İzmir Thermal&Convention’da düzenlenen görkemli düğün töreniyle...

Yayınlanma:
17 Şahit İle ‘Evet’ Dediler !

İzmir’in tanınmış ailesi Alabay ailesinin oğulları Emin Alabay ile Denizli’nin tanınmış ailesi Davaslıgil ailesinin kızları Beyza Davaslıgil, Kaya İzmir Thermal&Convention’da düzenlenen görkemli düğün töreniyle bir ömür boyu birlikteliğe evet dedi.

Alabay ve Adaymur Turizm Şirketlerinin sahiplerinden Emin Alabay ile özel bir şirketin endüstri mühendisi olarak görev yapan Beyza Davaslıgil’in nikah masasındaki şahitliğini Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeria Mutlu, Ak Parti eski dönem milletvekili Necip Kalkan, Karşıyaka eski dönem belediye başkanı Cevat Durak, Karşıyaka eski dönem belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Bitlis Chp İl Başkanı Veysi Uyanık, Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, İZOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Niyazoğlu, Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzka Yönetim Kurulu Başkanı Azad Yeşil, Anadolu Birlik Başkanı Koç Ali Al, iş insanı Akif Davutoğlu, turizmci Mehmet Akdede, iş insanı Muzaffer Köse, Öğretmen Duygu Manisalı ve İş insanı Muharrem Burak Lalegül üstlenirken çiftin nikahını Konak Belediye Başkanı Abdül Batur kıydı.

BALAYI DUBAİ’DE

İş insanı Osman Davaslıgil ve Güzide Davaslıgil’in kızları Beyza Davaslıgil’in Vakko tasarımı gelinliği şıklığı ile göz doldururken İş insanı Adnan Alabay ve Belgin Alabay’ın oğulları Emin Alabay’ın Vakko imzalı takımı ile konuklardan tam not aldı. Yaklaşık bir yıl önce aile arasında düzenlenen nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı atan çifti, cemiyet hayatının yanı sıra iş dünyası, siyaset dünyasının önde gelen isimleri yalnız bırakmadı.
Kaya İzmir Thermal& Convention‘da Divawedding organizasyonun düzenlediği düğün töreninde sahne alan Zeytin Sanat seslendirdikleri şarkılarla konuklara eğlence dolu bir gece yaşattı. Gecenin en özel anları Etistar fotoğrafçılık tarafından ölümsüzleştirildi. Çiçeği burnunda evli çift balayı için rotayı Dubai’ye çevirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet