2 Ayda Teslim Sözü

Başkan yücel’den eğitime dev katkı 2 çok programlı anadolu lisesi bu yıl hizmete giriyorAlanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şehrin alt ve üst yapılarına yaptığı yatırımların yanı sıra eğitime verdiği destekle...

Yayınlanma:
2 Ayda Teslim Sözü

Başkan yücel’den eğitime dev katkı 2 çok programlı anadolu lisesi bu yıl hizmete giriyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şehrin alt ve üst yapılarına yaptığı yatırımların yanı sıra eğitime verdiği destekle de şehirdeki eğitim kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Hizmet döneminde eğitim yatırımlarını ön plana koyan, okulların çevre düzenlemesi ve eksikleriyle yakından ilgilenen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kestel’de yapımı bitme aşamasına gelen Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

YÜCEL: “2 AY İÇİNDE BİTİRİP MİLLİ EĞİTİM’E TESLİM EDECEĞİZ”

Teknik ekiple kaba inşaatı ve iç tesisatı tamamlanan Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğitime yapılacak yatırımların bütün hizmetlerden önce geldiğini vurgulayarak şunları söyledi; “Göreve geldiğimiz günden buyana okullar yaptıran bir belediye haline geldik. Bu kapsamda Kestel ve Payallar’a olmak üzere 2 adet Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni şehrimize kazandırmaya hazırlanıyoruz. Kestel ve Payallar Çok Programlı Anadolu Lisemizin çevre düzenlemesi ve altyapısını bitirerek 2018-19 eğitim-öğretim yılına hazır hale getireceğiz. Bugün de çalışmaları yerinde inceledik. Okullarımızın kalitesi ve modern yapısıyla burada sağlıklı nesiller yetiştirmek adına 2 ay içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak 2 lisemizi de Kaymakamlığımıza ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerin hepsini tek tek yerine getiriyoruz. Okullarımızın şimdiden bölge halkımıza ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

BAŞKAN YÜCEL’İN YAPTIĞI 2 OKULDA DA İLK DERS ZİLİ BU YIL ÇALACAK

2018-19 eğitim-öğretim yılında hizmete girecek Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi 15.500 m2’lik alana inşa edildi. 800 m2’lik alanda yükselen 3 katlı bina, her biri 46 m2 genişliğinde yapılan 18 derslikten oluşuyor. Şehrin doğu bölgesinde bulunan birçok mahalleye hizmet etmesi amaçlanan okulun bina inşası tamamlandı ve çevre düzenlemesi ile altyapısı yapılmaya başlandı. Batı bölgesinde ise Payallar Mahallesi’ne kazandırılacak olan ve 24 derslikten oluşan Payallar Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin de bitme aşamasına geldiği ve bu yıl onun da eğitime kazandırılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet