2 Dev Sektör, 2 Dev Fuara Dönüşüyor

3. Kez düzenlenen Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı olan TUNNEL EXPO TURKEY, yine 3. Kez organize edilen Rulman Fuarı ROLL EXPO ile aynı zamanda İstanbul’da, Demos Fuarcılık öncülüğünde 1 – 4 Eylül 2016 tarihlerinde...

Yayınlanma:
2 Dev Sektör, 2 Dev Fuara Dönüşüyor

3. Kez düzenlenen Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı olan TUNNEL EXPO TURKEY, yine 3. Kez organize edilen Rulman Fuarı ROLL EXPO ile aynı zamanda İstanbul’da, Demos Fuarcılık öncülüğünde 1 – 4 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak.

Türkiye’de inşaat ve ulaşım sektörünün baş aktörlerinden olan Tünelcilik ile sanayinin en önemli parçalarından olan Rulman konuları tek çatı altında birleşerek dev fuarda ziyaretçileriyle buluşuyor. 3. Kez düzenlenen Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı olan TUNNEL EXPO TURKEY, yine 3. Kez organize edilen Rulman Fuarı ROLL EXPO ile aynı zamanda İstanbul’da, Demos Fuarcılık öncülüğünde 1 – 4 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak.

Fuar sezonu, Rulman ve Tünelcilik sektörüyle açılıyor

Sezonun ilk fuarları olma özelliği taşıyan 3. ROLL EXPO  (Rulman, Kayış, Dişli, Segman, Redüktör, Kasnak, Zincir, Akışkan Gücü, Sızdırmazlık Elemanları ve Teknik Hırdavat Fuarı) ile 3.TUNNEL EXPO (Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı) Demos Fuarcılık tarafından 1 – 2 – 3 - 4 Eylül tarihlerinde Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde sanayi ve inşaat sektörlerini bir araya getirecek.

Dünyayı döndüren teknoloji olarak bilinen Rulman ile günümüzün mega yapılarından olan Tünelcilik konuları; proje – taahhüt firmalarından, ekipman üreticilerine, kimya sanayinden, metal sektörüne, ekonomiye yön veren aktörleri bu fuarda buluşturuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet