23 NİSAN COŞKUSU BALKONLARA TAŞINDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Alanya Belediyesi’nin özel programlarıyla kutlandı. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle kutlamalara evlerinden katılan vatandaşlar Alanya Belediyesi’nin etkinliklerine coşkuyla eşlik etti.Gazi...

Yayınlanma:
23 NİSAN COŞKUSU BALKONLARA TAŞINDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Alanya Belediyesi’nin özel programlarıyla kutlandı. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle kutlamalara evlerinden katılan vatandaşlar Alanya Belediyesi’nin etkinliklerine coşkuyla eşlik etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı onuruna 1929 yılında tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Alanya’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sabah 09.00’da Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan kutlamalar, saat 16.30’da ise Alanya Belediyesi Mehter Takımı’nın 25 Metreli Yol üzerinde gerçekleştirdiği kortej ve konser ile devam etti.

MEHTER TAKIMINA BÜYÜK DESTEK

COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) salgını nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağında kutlamalara evlerinden eşlik eden vatandaşlar, ellerinde bayraklarla, marşlar söyleyerek etkinliklere destek oldular. Mehter ekibi ise birbirinden coşkulu eserlerle evlerindeki vatandaşlara moral verdiler. Genç-yaşlı, kadın-erkek tüm vatandaşlar yürüyüş boyunca Mehter takımını alkış yağmuruna tuttular. Mehter takımının yürüyüşünde paramotor gösterisi de gerçekleştirildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in 23 Nisan mesajını taşıyan paramotor, uzun süre Alanya semalarında tur attı.

CÜNEYT GÜZEL İLE KONSERLER DEVAM ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı akşam saatlerinde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam etti. Alanya Belediyesi ile işbirliği yaparak bu zor süreçte vatandaşlara destek olabilmek adına gönüllü olarak konser düzenleyen Alanya’nın ve bölgenin ünlü sesi Cüneyt Güzel, 23 Nisan gecesinde de gezici araç ile konser verdi. Alanya merkezde gerçekleşen ve Alanya Belediyesi sosyal medya hesaplarından da canlı yayınlanan mobil konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bayraklar ve meşaleler eşliğinde balkonlarında görsel şölen oluşturan vatandaşlar şarkılara neşeyle eşlik ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet