29. ALANYA TRIATHLONU BASIN TOPLANTISI YAPILDI

Alanya ITU Paratriatlon Dünya Kupası, Alanya ETU Triathlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triathlon Federasyonu Triathlon – Aquatlon Türkiye Finali basın toplantısı Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı.29. ALANYA TRIATHLONU BASIN...

Yayınlanma:
29. ALANYA TRIATHLONU BASIN TOPLANTISI YAPILDI

Alanya ITU Paratriatlon Dünya Kupası, Alanya ETU Triathlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triathlon Federasyonu Triathlon – Aquatlon Türkiye Finali basın toplantısı Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı.


29. ALANYA TRIATHLONU BASIN TOPLANTISI YAPILDI

Alanya ITU Paratriatlon Dünya Kupası, Alanya ETU Triathlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triathlon Federasyonu Triathlon – Aquatlon Türkiye Finali basın toplantısı Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı.

Bu yıl 29. su düzenlenecek olan Alanya Triathlonu 5-6 Ekim’de gerçekleştirilecek. Organizasyonun basın toplantısına; Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Triathlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, Alanya Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve Alanya Triathlonu Yarış Direktörü Mehmet Zafer Peker katıldı.

BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Turizmin yanı sıra, sporun da başkenti olma yolunda hızla ilerleyen Alanya’mızda triathlonda bu yıl 50 ülkeden gelen 1000 in üzerinde sporcuyu kentimizde ağırlayacağız. Dünyaca ünlü spor organizasyonlarının Alanya’da yapılması, Alanya’mızın marka değerini arttırmakta. Huzur ve güven içinde, halkımızın katılımı ile kusursuz bir spor organizasyonu olacağına inanıyorum. Bu organizasyonumuzun gerçekleşmesinde bizlere destek veren, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Federasyon Başkanımız Sayın Bayram Yalçınkaya ve Alanya Kaymakamımız Sayın Mustafa Harputlu’ya ve şahsında tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ederim. Sevgi, saygı, barış ve hoşgörünün kazandığı bir yarış olması temennisiyle tüm sporcularımıza başarılar diler, tüm halkımızı triatlon heyecanına ortak olmaya davet ederim.” dedi.

BAYRAM YALÇINKAYA, “BÜYÜK ORGANİZASYON, TECRÜBELİ ALANYA DA YAPILIYOR”

Türkiye Triathlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, “ 6 organizasyon iç içe Alanya da gerçekleştirilecek. Yıldızlar kupası, elitler kupası, paratriatlon yarışı, Türkiye Yaş Grupları Kupası, Türkiye Minikler Kupası, Gençler Kupası. Bu kapsamda büyük organizasyon yapabilen başka bir yer yok. Bu da Alanya’nın tecrübesinden kaynaklanıyor. Böyle büyük bir organizasyon ancak böyle büyük bir tecrübeyle yapılıyor. Sayın Alanya Kaymakamı Sayın Mustafa Harputlu’ya ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yarışların iyi geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

HARPUTLU ” ALANYA SPORDA MARKA BİR KENT”

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, “Alanya’mız sadece turizmle dünyanın marka şehri değil, aynı zamanda çok çeşitli spor dallarının organizasyonlarına ev sahipliği yapmakta marka bir kent. Alanya triathlonunun bu yıl 29. sunu düzenleyeceğiz. Diğer spor dallarında olduğu gibi bu organizasyonda da Alanya’nın ne kadar misafirperver bir kent olduğunu göreceğiz. Her türlü desteği gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sporcularımıza başarılar diler, sağlıklı yarışlar temenni ederim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet