30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Antalya’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü, Cumhuriyet Meydanı’nda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara katılan Vali Münir Karaloğlu Hükümet Konağı’nda tebrikleri kabul etti. 30 Ağustos Zafer...

Yayınlanma:
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Antalya’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü, Cumhuriyet Meydanı’nda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara katılan Vali Münir Karaloğlu Hükümet Konağı’nda tebrikleri kabul etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı Antalya’da coşkuyla kutlandı. Kutlamalara, Vali Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya protokolü, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. İlk olarak Çelenk Sunma Töreni’yle başlayan kutlamalarda Vali Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tahir Savran ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunduğu tören, resmi kabul için Hükümet Konağı’nda devam etti. Valilik makamında gerçekleştirilen tebrik kabulünün ardından Vali Münir Karaloğlu beraberindeki heyet ile Cumhuriyet Caddesi’nde düzenlenen resmi geçit törenine katıldı. Geçit töreninde üstü açık askeri araca binen Vali Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Savran ve Başkan Türel protokolün ve vatandaşların bayramını kutladı. Daha sonra geçilen tören alanında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı ve şiirler okundu. Programİl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı personeli ile Gazi ve şehit yakınları derneklerinin geçit töreniyle sona erdi. Törenin ardından Vali Münir Karaloğlu beraberindeki heyet ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şubesi’ni ziyaret etti. Gazilere gösterdikleri kahramanlıklardan dolayı şükranları sunan Vali Münir Karaloğlu gazilerin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da ayrıca tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet