4-6 Yaş Grubu Kuran Kursunda mezuniyet töreni düzenlendi

MÜFTÜ İLHAN MİNİK ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET HEYECANINA ORTAK OLDUAlanya Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarında 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının bugün sona eriyor olmasından dolayı Müftülüğe bağlı Kur’an Kurslarında...

Yayınlanma:
4-6 Yaş Grubu Kuran Kursunda mezuniyet töreni düzenlendi

MÜFTÜ İLHAN MİNİK ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET HEYECANINA ORTAK OLDU

Alanya Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarında 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının bugün sona eriyor olmasından dolayı Müftülüğe bağlı Kur’an Kurslarında karne heyecanı yaşandı.

Bu kapsamda Alanya Müftülüğüne bağlı Mustafa-Mehmet Badem 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN, Din Hizmetleri Uzmanı Medine KARACABAY ve öğrenci velilerinin katıldığı törende minik öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediyesinin yanı sıra karne, teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Mezuniyet töreni kapsamında kısa bir konuşma gerçekleştiren Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN; “Ailede mutluluğun sırrının manevi eğitim ve değerlerde saklı olduğunu ve bu kursların devlet eliyle toplumun mutluluğuna büyük bir katkı sunduğunu' belirtti. Müftü İLHAN ayrıca çocuklarını Müftülüğe bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursuna emanet eden ailelere ve Kurs Öğreticisi Hatice SAVAŞ'a ayrı ayrı teşekkür ederek miniklerin heyecanlarına ortak oldu.

Çocuklarının heyecanını paylaşan aileler ise, Kuran Kursu Öğreticisi Hatice SAVAŞ'a fedakarlıkları için memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ifade ettiler. Öğrenci velileri uzaktan eğitime rağmen her bir öğrenciye oldukça ilgi gösterildiğini ve nitelikli bir ahlak, din, karakter ve Kuran bilgisi verildiğini belirttiler.

Mezuniyet töreni miniklerin şiir, hadis, ayet ve duaları ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet