Akraba Hastanesi !  

Akraba Hastanesi ! Didim Devlet Hastanesi hakkında Ankara’ya yazılan dilekçede ilginç bir detay ortaya çıktı. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ş.E.’nin akrabalarını servis sorumluluğu görevine getirdiği iddia edildi. Diyaliz...

Yayınlanma:
Akraba Hastanesi !  

Akraba Hastanesi ! Didim Devlet Hastanesi hakkında Ankara’ya yazılan dilekçede ilginç bir detay ortaya çıktı. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ş.E.’nin akrabalarını servis sorumluluğu görevine getirdiği iddia edildi. Diyaliz Servisi sorumlusunun, Ş.E.’nin abisinin eşi olduğu bildirildi. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Bilim iddiaları araştırmak amacıyla özel bir ekip kurdu. 

Aydın’ın Didim İlçesindeki İlçe Devlet Hastanesinde sular bir türlü durulmuyor. Bir hemşirenin Ankara’ya yaptığı şikayeti haberleştiren Bilim ve Sağlık Haber Ajansı yeni bilgilere ulaştı. Öte yandan BSHA’nın iddiaları gündeme getirmesinin ardından Aydın İl Sağlık Müdürlüğü iddiaları araştırmak amacıyla jet hızıyla özel bir ekip kurdu. Ekibin 18 Ocak günü hastaneye giderek, iddiaları detaylarıyla araştıracağı öğrenildi. 

İşte O İddialar 

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ş.E’nin akrabalarının servisler sorumlusu yapılması 

Yönetime yakın kişilere fazladan nöbet yazılması

Esnaf ile tartıştıktan sonra oğlu dövülen hemşireye, “Şikayetçi olma” şeklinde baskı yapılması 

Darp edilen acil doktorunun sabaha kadar görev yapması 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet