Aksakal, Adalet Bakanı Gül’ü ziyaret etti

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, “Ekonomi, Hukuk, Demokrasi ve İnsan Hakları Reformu” konusunda hazırlanan DSP Önerileri çalışmasını paylaşmak üzere Adalet Bakanlığı’nı ziyaret etti. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’a,...

Yayınlanma:
Aksakal, Adalet Bakanı
Gül’ü ziyaret etti

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, “Ekonomi, Hukuk, Demokrasi ve İnsan Hakları Reformu” konusunda hazırlanan DSP Önerileri çalışmasını paylaşmak üzere Adalet Bakanlığı’nı ziyaret etti. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’a, Parlamento ve Hükümetle İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi, Hukuk İşleri ve Siyasi İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı AV. Onur İste ve Genel Sekreter Yardımcısı Ejder Onursal eşlik etti.

Kabulde; Adalet Bakanı Gül’e Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan, Bakan Müşavirleri Av. Salih Çetinkaya ve Av. Enes Günay eşlik etti.

DSP Genel Başkanı Aksakal, Adalet Bakanı Gül’e “Ekonomi, Hukuk, Demokrasi ve İnsan Hakları Reformu’na ilişkin önerilerinin yer aldığı çalışmayı sundu.  

Aksakal görüşmede; Cumhurbaşkanı tarafından gündeme getirilen Ekonomi ve Hukuk Reformu konularında hazırlamış oldukları çalışmayı sunmak üzere kabul için teşekkür ederek “Demokratik Sol Parti olarak, halkın ve ülkenin ihtiyaçları noktasında siyasi öngörü ve önermelerimizi muhataplarına iletmeyi siyasi parti olarak misyonumuzun bir gereği olarak görüyoruz.” Dedi.

Adalet Bakanı Gül cevaben; Öncelikle sizleri Bakanlığımızda ağırlamaktan dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Demokratik Sol Parti’nin ülke meseleleri konusunda hassasiyetini ve bunlarla ilintili olarak her zaman ortaya koyduğu somut önerilerini takdirle karşılıyorum. Hukuk sistemimizde zamanın gerekleri doğrultusunda yapılacak iyileştirme ve geliştirme çalışmalarına katkılarınız bizim için çok değerlidir. Bir kısmı Anayasa değişikliğini de öngören kapsamda olan önerilerinizin bizim çalışmalarımıza da ışık tutacağına inanıyorum, bu vesileyle emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.” Dedi.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet