ALANYA 30 AĞUSTOS COŞKUSUNU ÇELİK İLE YAŞAYACAK

Cuma günü 97. yıldönümü kutlanacak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda sevilen sanatçı Çelik, Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi’nin işbirliğinde Alanya’da halk konseri verecek. Çelik, Alanyalılara unutulmaz bir Zafer Bayramı...

Yayınlanma:
ALANYA 30 AĞUSTOS COŞKUSUNU ÇELİK İLE YAŞAYACAK

Cuma günü 97. yıldönümü kutlanacak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda sevilen sanatçı Çelik, Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi’nin işbirliğinde Alanya’da halk konseri verecek. Çelik, Alanyalılara unutulmaz bir Zafer Bayramı gecesi yaşatacak.


30 Ağustos Zafer Bayramımızın 97. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Alanya Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen kutlama programları kapsamında şarkıcı ve besteci Çelik Alanya’da ücretsiz halk konseriyle sahne alacak. Saat 21.30’da Belediye Binası arkasındaki konser alanında hayranlarına seslenecek olan Çelik, birbirinden değerli parçalarıyla Alanyalılara unutulmaz bir Zafer Bayramı gecesi yaşatacak.

BAŞKAN YÜCEL “BİRLİK BERABERLİK MEŞALESİNİ YAKALIM”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 30 Ağustos Cuma günü başlayacak Zafer Bayramı etkinliklerine ve Çelik konserine tüm vatandaşları davet etti. Başkan Yücel, “Zafer Bayramımızın 97. yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacağız. Saat 19.30’da Atatürk Anıtı önünde buluştuktan sonra saat 20.00’de fener alayımız başlayacaktır. Saat 21.00’de Belediye arkasında başlayacak kutlama programının ardından ise saat 21.30’da Çelik sahne alacaktır. Kutlama programımıza 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı birlik beraberlik meşalesini yakmaya davet ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet