ALANYA BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Alanya Belediye Meclisi Ekim ayı oturumunu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığında toplandı. Mecliste, konuşan Başkan Yücel, “Yeni belediye binamız 2020 yılında hizmete girmiş olacak” dedi.Alanya Belediye...

Yayınlanma:
ALANYA BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Alanya Belediye Meclisi Ekim ayı oturumunu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığında toplandı. Mecliste, konuşan Başkan Yücel, “Yeni belediye binamız 2020 yılında hizmete girmiş olacak” dedi.


Alanya Belediye Meclisi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığında Ekim ayı oturumunu gerçekleştirdi. Alanya Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen oturumun açılışında konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Pek çok etkinliği gerçekleştirdiğimiz Eylül ayını geride bıraktık. En az Eylül ayı kadar da güzel olan Ekim ayına geldik. En başta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlamak istiyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bu vesileyle bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum. Kızılay Haftası vesilesiyle de Alanya’nın sembol isimlerinden birisi haline gelen ve kanserle mücadele eden Şebnem kardeşimize acil şifalar diliyor, tüm vatandaşlarımızı Kızılay’a bağış konusunda hassasiyete davet ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN YÜCEL: “YENİ BİNAMIZ 2020’DE HİZMETE GİRECEK”

Başkan Yücel, Aralık 2017’de temeli atılan yeni Alanya Belediye Hizmet Binası’nın çalışmalarının yaşanan ekonomik sorunlardan dolayı yüklenici firma kaynaklı sorunlar yaşadığını, ancak hukuki sürecin belediye lehine sonuçlandığını ifade ederek, “Biz belediye olarak tüm sorumluluklarımızı yerine getirdik. Yürüttüğümüz projelerde borçlu konuma düşmemeye gayret ettik ve başardığımızı düşünüyorum. Bu proje nezdinde de hukuki süreç lehimize sonuçlandı. Bundan sonraki dönemde yüklenici firma 210 gün içerisinde çalışmalarını tamamlayacak ve binayı bize hazır bir şekilde teslim edecek” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: “SPORUN VE SPORCUNUN KENTİYİZ”

Ekim ayında Alanya’nın pek çok spor organizasyonuna ev sahipliği yapacağını ifade eden Başkan Yücel, Alanya’nın her kesimden sporcunun buluşma noktası olduğunu belirtti. Ekim ayı içerisinde gerçekleşecek spor organizasyonlarının Alanya’nın tanıtımı ve sportif yönünü öne çıkaracağını söyleyen Başkan Yücel, “5-6 Ekim tarihlerinde 29. ETU Triathlon Avrupa Kupası, 16-24 Ekim tarihleri arasında Kadınlar ve Erkekler Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası, 21-27 Ekim tarihleri arasında World Winners Cup Plaj Futbolu, 28 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında ise TFF Plaj Futbolu Ligi Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapacağız. Bu Alanya’nın önemli imaj çalışmalarından birisi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet