ALANYA BELEDİYE ZABITASI KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERLERİ SONA ERDİ

Zabıta biriminin kişisel ve mesleki gelişiminin arttırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen eğitim seminerleri sona erdi. Eğitim alan personeller ise sertifikalandırıldı.Alanya...

Yayınlanma:
ALANYA BELEDİYE ZABITASI KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERLERİ SONA ERDİ

Zabıta biriminin kişisel ve mesleki gelişiminin arttırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen eğitim seminerleri sona erdi. Eğitim alan personeller ise sertifikalandırıldı.


Alanya Belediyesi Zabıta Biriminde görevli personelin kişisel ve mesleki anlamda gelişimini ve hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla düzenlenen kişisel eğitim ve gelişim seminerleri sona erdi. 12 gün süren seminerlere 130 personel dönüşümlü olarak katılım sağladı. 2020 yılı içerisinde zabıta personellerinin halka sunduğu hizmet kalitesini arttırmak, vatandaşlar ile olan iletişimde sorunları daha profesyonel yaklaşımlar ile çözüme ulaştırmak, stres ve öfke yönetimini sağlamak ve etkili karar alma konularının yanı sıra seminerde iletişim, beden dili, empati-sempati, ikna, nezaket ve görgü kuralları gibi konular da ele alındı. Seminerin ardından katılım gösteren personellere Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp ve Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın tarafından sertifikaları verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet