ALANYA BELEDİYESİ 15 BİN SU KABAĞI FİDESİ DAĞITTI

Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyinin işbirliğinde yürütülen “Alanya ve Çevresi Su Kabağı Geliştirme Projesi” kapsamında fide dağıtımı gerçekleştirildi.Alanya Cuma Pazarı’nda gerçekleştirilen su kabağı fidesi...

Yayınlanma:
ALANYA BELEDİYESİ 15 BİN SU KABAĞI FİDESİ DAĞITTI

Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyinin işbirliğinde yürütülen “Alanya ve Çevresi Su Kabağı Geliştirme Projesi” kapsamında fide dağıtımı gerçekleştirildi.


Alanya Cuma Pazarı’nda gerçekleştirilen su kabağı fidesi dağıtımına Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar katılarak, vatandaşlara 15 bin adet ücretsiz su kabağı fidesi dağıttılar.

ALANYA BELEDİYESİ KENDİ FİDESİNİ ÜRETİP DAĞITIYOR

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptığı açıklamada, “Su kabağı fidesi üretim ve dağıtım organizasyonumuzun her yıl devam edeceğini belirtmek isterim. Alanya'mıza özgü su kabağının çoğaltılması için çalışmalarımız aralıksız sürecek. Su kabağı fideleri Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında 3 bin 200 metrekare alanda üretilmektedir. Yoğun talep üzerine bizler de bugün fidelerimizi vatandaşlarımıza dağıttık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet