ALANYA BELEDİYESİ ARTIK E-DEVLET’TE

Alanya Belediyesi, yeni nesil belediyecilik anlayışı kapsamında hizmetlerin; yerinde, hızlı, isabetli, etkili ve verimli bir şekilde yapılabilmesi için ardı ardına yeni uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor. İnsan odaklı...

Yayınlanma:
ALANYA BELEDİYESİ ARTIK E-DEVLET’TE

Alanya Belediyesi, yeni nesil belediyecilik anlayışı kapsamında hizmetlerin; yerinde, hızlı, isabetli, etkili ve verimli bir şekilde yapılabilmesi için ardı ardına yeni uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor. İnsan odaklı dijital hizmet anlayışı ile fark yaratan Alanya Belediyesi, geçtiğimiz günlerde yayımlanan IOS VE Android uygulamalarından sonra bu kapsamda son olarak internet ortamında tüm kamu hizmetlerinin güvenli ve etkin bir şekilde erişimini sağlayan ’e-devlet’ platformunda yerini a


ALANYA BELEDİYESİ ARTIK E-DEVLET’TE

Alanya Belediyesi, yeni nesil belediyecilik anlayışı kapsamında hizmetlerin; yerinde, hızlı, isabetli, etkili ve verimli bir şekilde yapılabilmesi için ardı ardına yeni uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor. İnsan odaklı dijital hizmet anlayışı ile fark yaratan Alanya Belediyesi, geçtiğimiz günlerde yayımlanan IOS VE Android uygulamalarından sonra bu kapsamda son olarak internet ortamında tüm kamu hizmetlerinin güvenli ve etkin bir şekilde erişimini sağlayan ’e-devlet’ platformunda yerini aldı.

BAŞKAN YÜCEL “DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ GERÇEKLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

E-devlet uygulamalarında vatandaşa sunulan hizmetler hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Vatandaş odaklı hizmet anlayışımız ile önce insan diyerek hizmetlerimizi yerine getirmenin uğraşısını veriyoruz. Yeni nesil belediyecilik anlayışı ile dijital olarak kurumsallaşıp bürokrasiyi azaltarak, vatandaşlarımızın işlerini daha da kolaylaştırarak, beraberinde elektronik dönüşüme, bilişime ayak uydurarak hızlı hareket ediyoruz.” dedi.

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN NESNELERİN İNTERNETİ VE ENDÜSTRİ 4.0 HAMLESİ

Alanya Belediyesi olarak 21. yüzyılın dijitalizasyonuna entegrasyonda yenilikçi çözümler üretmeye devam edeceklerini belirten Adem Murat Yücel; gerek yeni binamızdaki akıllı çözümleri gerekse de yeni projelerimizde hayata geçireceğimiz cihazlar arası iletişim olarak bilinen (IOT) nesnelerin interneti konusunda yeni dönemde çalışmaları olacağını, Bilgi İşlem Müdürlüğümüz Koordinasyonunda; Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğünde Endüstri 4.0 kapsamında otomasyon süreçlerinin hızla arttırılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet