ALANYA BELEDİYESİ AVSALLAR’DA KAÇAK YAPIYA İZİN VERMEDİ

Alanya Belediyesi ekipleri, Avsallar Mahallesi’ndeki bir iş yerinde, mimari projeye aykırı alanların bulunduğunu tespit etti. Yıkım kararına uyulmaması nedeniyle kaçak yapı Belediye ekiplerince yıkıldı.Alanya Belediyesi Yapı...

Yayınlanma:
ALANYA BELEDİYESİ AVSALLAR’DA KAÇAK YAPIYA İZİN VERMEDİ

Alanya Belediyesi ekipleri, Avsallar Mahallesi’ndeki bir iş yerinde, mimari projeye aykırı alanların bulunduğunu tespit etti. Yıkım kararına uyulmaması nedeniyle kaçak yapı Belediye ekiplerince yıkıldı.

Alanya Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Avsallar Mahallesi 1804 parsel içindeki iş merkezine ait yapıda, mimari projeye aykırı alanlar tespit ederek iş yerini 11.12.2019 tarihinde mühürledi. Ardından kaçak yapının, 19.12.2019 tarih ve 2539 sayılı Belediye Encümeni kararı ile 3194 sayılı imar kanunun 32.maddesi gereği yıkımına karar verildi.

SÜREYE UYMADI BELEDİYE EKİPLERİ YIKTI

Alanya Belediyesi tarafından kaçak ilave alanın yıkımı için gerekli süreler verildi ancak süreye uyulmamasından dolayı, Yapı Kontrol Müdürlüğü kontrolünde, Zabıta ekipleri nezaretinde, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi.

YÜCEL: “VİRÜSÜ FIRSATA ÇEVİRMEYE ÇALIŞANLARA İZİN VERİLMEYECEK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ülke olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini ve bu süreci fırsata çevirmek isteyenlere izin vermeyeceklerini vurguladı. Başkan Yücel; “Alanya Belediyesi olarak bir yandan Covid-19 ile mücadele ederken bir yandan da asli görevlerimizi sürdürüyoruz. Kaçak yapı ile mücadelemiz bu süreçte de devam ediyor. Son olarak Avsallar’da tespit edilen bir kaçak yapı, gerekli işlemlerinin ardından ekiplerimizce yıkıldı. Özellikle böylesine hassas bir süreçte fırsatçılara asla izin vermeyeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet