ALANYA BELEDİYESİ MEZARLIKLARA ÇİÇEK DAĞITIMINA DEVAM ETTİ

Alanya Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram öncesi mezarlıklara çiçek dağıtma geleneğini sürdürdü. Mezarlık ziyareti gerçekleştirecek vatandaşlara 18 türde 55 bin 300 adet çiçek dağıtıldı.Alanya Belediyesi,...

Yayınlanma:
ALANYA BELEDİYESİ MEZARLIKLARA ÇİÇEK DAĞITIMINA DEVAM ETTİ

Alanya Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram öncesi mezarlıklara çiçek dağıtma geleneğini sürdürdü. Mezarlık ziyareti gerçekleştirecek vatandaşlara 18 türde 55 bin 300 adet çiçek dağıtıldı.


Alanya Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile geleneksel olarak gerçekleştirdiği bayram öncesi mezarlıklara dikilmek üzere çiçek dağıtım programına bu bayramda da devam etti. COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) salgını nedeniyle yoğun önlem altında ve kısıtlı olarak gerçekleşen çiçek dağıtım programında vatandaşların çiçek almadan önce ateşleri ölçüldü. Vatandaşlara mezarlıklarda kullanılmak Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 18 türde 55 bin 300 adet çiçeğin yanı sıra maske, eldiven ve gül kolonyası da ikram edildi.

BAŞKAN YÜCEL KİMSESİZLER MEZARLIĞINI VE ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de Ramazan Bayramı öncesinde mezarlık ziyaretinde bulundu.  Alanya Müftülüğü Şube Müdürü ve Müftü Vekili Murat Demirhan, Alanya İlçe Müftülüğüne bağlı cami imam hatipleri ve Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar’la birlikte kimsesizler mezarlığında sahipsiz mezarlara çiçek diken Başkan Yücel, daha sonra Alanya Garnizon Şehitliği’nde dua etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet