ALANYA BELEDİYESİ SIFIR ATIK SEMİNERİNE KATILDI

Alanya Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Antalya’da düzenlenen Sıfır Atık İstişare Toplantısı’na katılarak hem yeni uygulamalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu hem de Şehir genelinde uyguladığı...

Yayınlanma:
ALANYA BELEDİYESİ SIFIR ATIK SEMİNERİNE KATILDI

Alanya Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Antalya’da düzenlenen Sıfır Atık İstişare Toplantısı’na katılarak hem yeni uygulamalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu hem de Şehir genelinde uyguladığı projeleri tanıttı.


Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir ve ekibi, Antalya/İzmir İller Arası Bölgesel Sıfır Atık İstişare Toplantısı Semineri’ne katıldı. Alanya’da uygulanan sıfır atık projelerini uygulamalı olarak katılımcılara ve ziyaretçilere aktaran heyet, uygulamaları ile hem büyük ilgi gördü hem de takdir topladı.

SIFIR ATIK PROJELERİ ZİYARETÇİLERE TANITILDI

Geleceğin güvence altına alınması adına hayati önem taşıyan Sıfır Atık projelerinde En İyi Hizmet veren Belediye ödülüne sahip olan Alanya Belediyesi’nin şehir genelinde uyguladığı projeler seminer alanında ziyaretçilere tanıtıldı. Alanda birçok belediye projelerini tanıtırken Alanya Belediyesi’nin tepegözden sıfır atık kutularına, geri dönüşüm kafesinden Pet şişe kumbarasına kadar birçok ürünün sergilendiği sıfır atık uygulamaları büyük ilgi gördü.

DEMİR: “PROJELERİMİZ KATILIMCILARIN TAKDİRİNİ TOPLADI”

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, seminer alanında en büyük ilgiyi Alanya Belediyesi projelerinin gördüğünü belirterek şunları söyledi; “Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in geleceğimiz adına uygulamaya koyduğu sıfır atık projeleri geçtiğimiz günlerde ödüle layık görülmüştü. Birçok belediyenin katılım gösterdiği bu önemli seminere ödül almış bir Belediye olarak gelmekten gurur duyduk. Yine alanda uygulamalı olarak tanıttığımız projelerimiz katılımcılar ve alanı ziyaret eden vatandaşlar tarafından büyük takdir gördü. Geleceğimiz için sıfır atık çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.”

Alanya Belediyesi alanda açtığı tanıtım standında misafirlerine Sıfır Atık Bez Çanta, Çam Tohum Kalemi ve tanıtım amaçlı el broşürleri dağıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet