ALANYA BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASINDA GERİ SAYIM SÜRÜYOR

Alanya Belediyesi’nin Oba Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni akıllı hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ekibiyle birlikte çalışmaları yerinde inceledi.9 Aralık...

Yayınlanma:
ALANYA BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASINDA GERİ SAYIM SÜRÜYOR

Alanya Belediyesi’nin Oba Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni akıllı hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ekibiyle birlikte çalışmaları yerinde inceledi.


9 Aralık 2017 tarihinde temeli atılan ve yapımı hızla devam eden Alanya Belediyesi’nin yeni akıllı hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şantiye sahasını ziyaret ederek binanın son halini yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Yücel’e Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut ve yüklenici firma yetkilileri de eşlik etti.

MEGA PROJENİN TAMAMLANMASINA 7 AY KALDI

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Yeni hizmet binamız için çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Koronavirüs nedeniyle birtakım aksaklıklar meydana gelse de inşallah 31 Aralık 2020 tarihinde mega projemiz tamamlanmış olacak. Ekip arkadaşlarıma, özellikle Dünya genelinde yaşanan bu zorlu süreçte gösterdikleri özverili çalışma için şükranlarımı sunuyorum. En az 50 yıl Alanya’mıza hizmet verecek bu muazzam yapıya kavuşmak için artık 7 ayımız kaldı.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet