ALANYA BELEDİYESİ YOL HARİTASINI ÇİZİYOR

Alanya Belediyesi’nin 2020-2024 yılları arasında gerçekleştirmesi öngörülen faaliyetlerinin yer alacağı Stratejik Plan için çalışmalar başladı. Stratejik Plan, eylül ayı sonuna kadar tamamlanıp, yayımlanacak.Alanya Belediye...

Yayınlanma:
ALANYA BELEDİYESİ YOL HARİTASINI ÇİZİYOR

Alanya Belediyesi’nin 2020-2024 yılları arasında gerçekleştirmesi öngörülen faaliyetlerinin yer alacağı Stratejik Plan için çalışmalar başladı. Stratejik Plan, eylül ayı sonuna kadar tamamlanıp, yayımlanacak.


Alanya Belediye Başkanlığı tarafından, çalışmaları yürütmek amacıyla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi İşletme Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman Uyar’ın danışmanlığında, Strateji Geliştirme Kurulu ve Stratejik Planlama Ekibi oluşturuldu. Söz konusu kurullar, 5018  sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu’nun 9. Maddesi ve 5393 sayılı Belediye  Kanunu’nun  41. Maddesi gereği hazırlanması gereken 2020-2024 yılları stratejik plan çalışmalarına başladı.

ALANYA BELEDİYESİ’NİN GELECEK 5 YILI MASAYA YATIRILACAK

İlgili kurullarda görev alan üyeler Prof. Dr. Süleyman Uyar başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda toplanarak bilgilenme ve değerlendirme faaliyeti yaptılar. Uyar, toplantıda stratejik plan kapsamında yapılacak iş ve işlemlere ilişkin yol haritasını ortaya koydu. Stratejik Plana katkı vermesini sağlamak amacıyla önümüzdeki günlerde tüm paydaşların konuya ilişkin görüşleri alınacak. Uyar, önümüzdeki günlerde yapılacak toplantılarda da belediye faaliyetlerinde öncelikli hususların belirlenerek, 5 yıllık hedeflerin saptanacağını kaydetti. Eylül ayına kadar yoğun bir çalışma temposu ile hazırlanacak olan Stratejik Plan, Eylül ayında belediye meclisinde onaylanarak yürürlüğe girmiş olacak. Bilindiği gibi Stratejik Plan, belediye seçimlerini müteakiben altı ay içeresinde tamamlanmış olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet