ALANYA BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERE 50 BİN MASKE

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, maske temininde zorlanan kırsal mahallelerdeki vatandaşlara dağıtılmak üzere muhtarlara 50 bin adet maske verdi.Alanya Belediyesi koronavirüs salgınıyla mücadelesine aralıksız devam ediyor....

Yayınlanma:
ALANYA BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERE 50 BİN MASKE

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, maske temininde zorlanan kırsal mahallelerdeki vatandaşlara dağıtılmak üzere muhtarlara 50 bin adet maske verdi.


Alanya Belediyesi koronavirüs salgınıyla mücadelesine aralıksız devam ediyor. Alanya Belediyesi’ne bağlı ekipler, Covid-19 nedeniyle mahalle, sokak, cadde, kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere her yerde dezenfekte ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bunun yanısıra vatandaşlara maske dağıtımına da devam eden Belediye ekipleri, maske temininde güçlük çeken kırsal mahallelerdeki vatandaşları da unutmadı. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kırsal mahalle muhtarlarına, vatandaşlara dağıtılmak üzere 50 bin adet maske verdi.

YÜCEL: “ALDIĞIMIZ TEDBİRLERLE COVİD-19’U HEP BİRLİKTE YENECEĞİZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, maske dağıtımına kademeli olarak devam edeceklerini vurgulayarak şunları söyledi; “Ülkemizde görülen ilk koronavirüs vakasının ardından Alanya Belediyesi olarak alınması gereken bütün önlemleri aldık. Bu kapsamda da çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kırsal mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımızın maske temininde yaşadığı güçlüğü en aza indirmek için Muhtarlarımıza 50 bin adet maske verdik. Vatandaşlarımız, koyulan kurallara riayet etsin. Aldığımız tedbirlerle Covid-19 tehlikesini hep birlikte aşacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet