ALANYA BELEDİYESİ’NİN 5 YILLIK YOL HARİTASI ONAYLANDI

Alanya Belediyesi’nin 2019-2024 yılları arasındaki hedef faaliyetlerini ve tahmini bütçesini kapsayan Stratejik Planı, Alanya Belediyesi Eylül Ayı Devam Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.Alanya Belediyesi’nin 5 yıllık...

Yayınlanma:
ALANYA BELEDİYESİ’NİN 5 YILLIK YOL HARİTASI ONAYLANDI

Alanya Belediyesi’nin 2019-2024 yılları arasındaki hedef faaliyetlerini ve tahmini bütçesini kapsayan Stratejik Planı, Alanya Belediyesi Eylül Ayı Devam Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.


Alanya Belediyesi’nin 5 yıllık yeni dönemde hayata geçireceği projelerin yer aldığı tahmini bütçe sunan 2019-2014 Stratejik Planı, gerçekleştirilen Alanya Belediye Meclisi Eylül Ayı Devam Meclisi’nde oylamaya sunuldu. Stratejik Plan, Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kabul, Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin çekimser kararı sonucu oy çokluğuyla kabul edildi.

TAHMİNİ YATIRIM BÜTÇESİ 2 MİLYAR 714 MİLYON TL OLARAK BELİRLENDİ

Hazırlanan Stratejik Plan’da Alanya Belediyesi’nin daha önceki yıllarda yaptığı yatırımlar ve harcama giderleri göz önüne alınarak hazırlanan Stratejik Plan’da yeni dönem tahmini bütçesi 2.714.960.760 Türk Lirası (2 milyar 714 milyon 960 bin 760 TL) olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet