Alanya 'da Beklenen Siyasi Birliktelik

Millet İttifakının genel başkanlık düzeyinde başlattığı siyasi birliktelik Alanya da da bekleniyor.Genel seçimler öncesi Millet İttifakının Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu önderliğinde başlattığı...

Yayınlanma:
Alanya 'da Beklenen Siyasi Birliktelik

Millet İttifakının genel başkanlık düzeyinde başlattığı siyasi birliktelik Alanya da da bekleniyor.

Genel seçimler öncesi Millet İttifakının Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu önderliğinde başlattığı birliktelik adımı ve yuvarlak masa etrafında toplanıp yemek yiyerek beş saat den fazla görüşüp ittifak üzerinde konuşmaları ülke genelinde, Millet İttifakında olumlu yankılar bulurken, bu buluşmaların il ve ilçe başkanları düzeyinde de devam etmesi bekleniyor. 28 Şubatta açıklanacak olan 24 sayfalık ortak hareket metni ile birlikte altı siyasi parti il ve ilçe başkanlıkları düzeyinde de olası bir erken seçim yada zamanında yapılacak seçimler öncesi güç birliği halinde çalışmalar yapmaları bekleniyor.

Genel Başkanların birlikte fotoğraf vermeleri olumlu mesajlar verirken, yurt genelinde olduğu gibi Alanya da da altı İlçe Başkanı nın birlikte fotoğraf vermesi beklenti haline geldi.

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ın ev sahipliğinde İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, Demokrat Parti İlçe Başkanı Bilal Gündoğan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Av. Mevlüt Çakan, DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Ahmet Çakan ın aynı masa etrafında buluşup, birliktelik mesajı vermeleri beklenti haline geldi.

Haber:Zeki Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet