ALANYA’ DA YERALTI ÇÖP KONTEYNERLERİ YAYGINLAŞTIRILIYOR

Belediyemiz, daha temiz ve modern bir Alanya için ‘Yeraltı çöp konteyneri’ uygulamasını yaygınlaştırıyor. Yeni alınan 45 adet yarı yeraltı çöp konteynerinin montajı Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından...

Yayınlanma:
ALANYA’ DA YERALTI ÇÖP KONTEYNERLERİ YAYGINLAŞTIRILIYOR

Belediyemiz, daha temiz ve modern bir Alanya için ‘Yeraltı çöp konteyneri’ uygulamasını yaygınlaştırıyor. Yeni alınan 45 adet yarı yeraltı çöp konteynerinin montajı Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapıldı.


ALANYA’ DA YERALTI ÇÖP KONTEYNERLERİ YAYGINLAŞTIRILIYOR

Belediyemiz, daha temiz ve modern bir Alanya için ‘Yeraltı çöp konteyneri’ uygulamasını yaygınlaştırıyor. Yeni alınan 45 adet yarı yeraltı çöp konteynerinin montajı Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapıldı.

Hacet mahallesi Kasaboğlu Sokak ve Tosmur Mahallesi’ne yapılan yeni prestij caddesine yarı yeraltı konteyner uygulamasına başlandı. Yeni alınan yarı yeraltı çöp konteynerler caddelerde uygun noktalara konuldu. Yeraltı konteynerler sayesinde tek noktadan trafik akışını aksatmadan akaryakıt personel ve zamandan tasarruf sağlanarak çöp toplama hizmeti verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet