ALANYA DİVA’YLA COŞTU

19. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin ilk akşamında Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy sahne aldı. Alanya Belediye Binası arkasında kurulan konser alanında Diva’yı on binlerce vatandaş dinledi.Festival...

Yayınlanma:
ALANYA DİVA’YLA COŞTU

19. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin ilk akşamında Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy sahne aldı. Alanya Belediye Binası arkasında kurulan konser alanında Diva’yı on binlerce vatandaş dinledi.


Festival kapsamında sahneye ilk olarak DJ Burak Yeter çıktı. Ünlü DJ’in sergilediği muhteşem sahne performansı alanı dolduran on binlerce vatandaşı coşturdu. DJ performansının ardından ise sahneye Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy çıktı. Ersoy birbirinden güzel parçalarını hayranları için seslendirdi. Diva, konserine sevilen parçalarından ‘Gençliğe Veda’ ile başladı. Diva eserlerini seslendirirken seyirci ve protokolle de bol bol sohbet ederek, Alanya’yı çok sevdiğinden bahsetti. Diva yaklaşık 3 saat süren sahne performansıyla dinleyenleri mest etti.

BÜLENT ERSOY’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Geçtiğimiz haftalarda doğum günü olan Diva için özel yapım pasta ile sahnede kutlama yapıldı. Ayrıca Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve eşi Yıldız Yücel, Türk Sanat Müziği’nin Divası Ersoy’a Alanya’ya özgü hediyeler verdi. Diva’ya üzerinde portresi olan su kabağı ve ipek kozasından özel olarak tasarlanan yelpaze hediye edildi.

FESTİVAL KONSERLERİ YALIN VE AJDA PEKKAN İLE DEVAM EDECEK

Festivalin açılış konserini görkemli sahne performansıyla Bülent Ersoy yaparken sırada ise Yalın ve Ajda Pekkan konserleri var. 16 Haziran (bu akşam) akşamı saat 22.00’da Yalın, 17 Haziran Pazartesi akşamında ise Ajda Pekkan yine Belediye Binası arkasındaki konser alanında sevenleriyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet