ALANYA OCEANMAN YARIŞLARI İLE DÜNYA BASININDA

Türkiye’de ilk kez 11-12 Mayıs tarihlerinde Alanya’da düzenlenen Oceanman Yarışları, dünya basınında kendisine yer buldu. Pek çok Avrupa menşeili dergi yarışlara geniş yer ayırdı.Alanya Belediyesi’nin girişimleri sonucu...

Yayınlanma:
ALANYA OCEANMAN YARIŞLARI İLE DÜNYA BASININDA

Türkiye’de ilk kez 11-12 Mayıs tarihlerinde Alanya’da düzenlenen Oceanman Yarışları, dünya basınında kendisine yer buldu. Pek çok Avrupa menşeili dergi yarışlara geniş yer ayırdı.


Alanya Belediyesi’nin girişimleri sonucu Alanya’ya kazandırılan ve 11-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Oceanman Yarışları, dünya gündemindekini yerini korumaya devam ediyor. 23 ülkeden 600 sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarışlar pek çok Avrupa kanalında gösterime devam ederken, çok sayıda yazılı basında da yarışların yankıları sürüyor.

İNGİLİZLERDEN BÜYÜK İLGİ

Özellikle İngiltere menşeili yayın organları, Türkiye’de ilk kez Alanya’da düzenlenen yarışların kusursuz bir şekilde gerçekleştiği yönünde yorumlarda bulunurken, Alanya’nın doğal ve tarihi güzelliğinin de yarışlara renk ve heyecan kattığını ifade ettiler. 13. Yüzyıl dolaylarında inşa edilen ve Alanya Kalesi etrafında yüzmenin benzersiz bir deneyim olduğunun altı çizilen makalede Kleopatra Plajı’nın güzelliğine de dikkat çekildi.

2020 PROGRAMINA DA YER VERİLDİ

Gelecek yıl programının da paylaşıldığı makalede en önemli nokta ise Oceanman Yarışlarına ilgi duyan tüm sporculara davet mesajının da yayınlanması oldu. Outdoor Swimmer adlı dergi, yine Türkiye’de sadece Alanya’da düzenlenecek Oceanman Yarış Takvimi’ni de paylaşarak, “Oceanman sporuna ilgi duyan tüm sporcular bu eşsiz deneyimden faydalanmalı” yorumu ile baskıya çıktı. Alanya’ya ilişkin çokça bilginin de yer aldığı makalede “Nerede ne yapılır?” başlığıyla bir bölüm de oluşturuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet