ALANYA ULTRA MARATON 23 MART’TA

Alanya Ultra Maratonu 23 Mart Cumartesi günü İskele Şelale Meydanı önünden start alacak.ALANYA ULTRA MARATON 23 MART’TAAlanya Ultra Maratonu 23 Mart Cumartesi günü İskele Şelale Meydanı önünden start alacak.Alanya Ultra Trail’in...

Yayınlanma:
ALANYA ULTRA MARATON 23 MART’TA

Alanya Ultra Maratonu 23 Mart Cumartesi günü İskele Şelale Meydanı önünden start alacak.

ALANYA ULTRA MARATON 23 MART’TA

Alanya Ultra Maratonu 23 Mart Cumartesi günü İskele Şelale Meydanı önünden start alacak.

Alanya Ultra Trail’in fikir sahibi ve yarış direktörü Ahmet Arslan, Türkiye’nin önde gelen spor organizasyon firması Argeus Travel ve Alanya Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilecek Alanya Ultra Maraton 2019 Yarışı’ na şuana kadar 16 ülkeden 65’i yabancı 200 sporcu kayıt yaptırdı.

Yarış Direktörü Ahmet Arslan, “Alanya Ultra Trail parkurları geçtiğimiz iki yılda Türkiye’nin en sevilen beğenilen Ultra Maraton parkurlarından birisi haline geldi. Parkur zenginliği, çeşitliliği ve yükselti grafikleri bakımından Avrupa’nın hatta dünyanın önde gelen yarışlarından birisi olmaya aday. Sporcu olarak dünyada kendisini ispatlamış bir yarış direktörü ile Türkiye’nin en iyi spor organizasyon firmalarından olan Argeus Travel iş birliği,  Alanya Belediyesi, Altav, Altid desteği ile kısa süre içerisinde meyvesini verecektir. Önümüzdeki yıllarda binlerce katılımcı bu organizasyon için Alanya’ya gelecektir.” dedi.

YÜZLERCE SPORCU KATILACAK

22 Mart Cuma günü teknik toplantısı ve numara dağıtımı gerçekleştirilecek.23 Mart Cumartesi günü 72 kilometre Alanya Ultra, 48 Kilometre Toros Dağ Maratonu, 28 kilometre Keykubat Dağ Koşusu ve 17 kilometre Alaiye Halk Koşusu kategorilerinde yarışlar gerçekleştirilecek. Alanya Ultra Maratona katılmak ve ‘Yörüklerin İzinde Torosların Zirvesine’ sloganı ile gerçekleştirilecek bu organizasyonda mücadele etmek için www.alanyaultra.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet