ALANYA’DA CUMHURİYET BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

Alanya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü kutlamaları, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yanı sıra protokol üyeleri ve vatandaşların da katıldığı tören ile coşku...

Yayınlanma:
ALANYA’DA CUMHURİYET BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

Alanya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü kutlamaları, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yanı sıra protokol üyeleri ve vatandaşların da katıldığı tören ile coşku içerisinde kutlandı.


Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini Kaymakamlık makamında kabul etti. Tebriklerin kabulünün ardından törenler, Rıhtım Şelale önünde devam etti.

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, alanda bulunan vatandaşları ve öğrencileri selamlayarak bayramlarını kutladılar. Programa bütün protokol üyeleri eksiksiz katılırken, vatandaşlar, öğrenciler ve Gaziler de programda hazır bulundu. Program, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

HARPUTLU: “CUMHURİYET EN BÜYÜK MİRASIMIZ VE VAZGEÇİLMEZ DEĞERİMİZDİR”

Açılış konuşmasını yapan Kaymakam Mustafa Harputlu; “Cumhuriyet, hepimizi bir araya getiren tarihimizin en önemli kararlarından birisidir. Cumhuriyet Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Sevgili gençler, büyük Atatürk; “Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak sizlersiniz!” diyerek bu görevi size emanet etmiştir. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Ülkemizi bulunduğu noktadan daha ileriye sizler götüreceksiniz. Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.” dedi.

CUMHURİYET’İN 96. YAŞI, ŞİİRLER VE GÖSTERİLERLE KUTLANDI  

Kutlamalar daha sonra öğrencilerin hazırladıkları Cumhuriyet ve Atatürk temalı şiirleri okuması ve folklor gösterileri ile devam etti. Büyük bir coşku ve heyecana sahne olan program, bütün okulların katıldığı selamlama yürüyüşü ile son buldu.

KUTLAMALAR FENER ALAYI, OZAN DOĞULU VE SİMGE KONSERİ İLE DEVAM EDECEK

Cumhuriyet’in ilanının 96. yıldönümü kutlamaları, Alanya Belediyesi ve Kent Konseyi’nin saat 19.00’da düzenleyeceği Fener Alayı yürüyüşü ardından da Belediye Binası arkasında gerçekleştirilecek Ozan Doğulu ve Simge konseriyle devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet