Ali Koç : “Çok Daha Derin Komplo Teorileri Üretiliyor”

Fenerbahçenin Beşiktaş’ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Çok daha derin komplo teorileri üretiliyor.Biz bunların hepsine cevap veremeyiz” dedi.İlk olarak Beşiktaş galibiyeti...

Yayınlanma:
Ali Koç : “Çok Daha Derin Komplo Teorileri Üretiliyor”

Fenerbahçenin Beşiktaş’ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Çok daha derin komplo teorileri üretiliyor.Biz bunların hepsine cevap veremeyiz” dedi.

İlk olarak Beşiktaş galibiyeti hakkında konuşan Başkan Ali Koç, “İyi oynadık, üstün oynadık. Kendi sahamızda oynadığımız gibi oynadık. Tebrik ediyorum. Çok mücadele ettiler. Hem iyi oynadılar hem de oynatmadılar. Kazasız belasız bir maç bitti. İhtiyacımı olan bir üç puandı. Bu üç puanın daha kıymetli olabilmesi için de haftaya kazanmamız lazım. Geçen hafta da dediğim gibi gereksiz puan kayıplarımız oldu. Daha iyi bir durumda olabilirdik. Ama kötü maçlardan sonra da olduğu gibi bugünde takımımıza, hocamıza, ekibimize sonuna kadar inanıyoruz. Şans da biraz yanımızda olursa, maçlar da bu şekilde iyi yönetilirse Fenerbahçe’nin önünün açık olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

“HAYAL ÜRÜNÜ HER İDDİAYA CEVAP VEREMEYİZ”

“Ersun Hoca ile Emre’nin kavga ettiği iddialarını şimdi duydum. Bazı kanallarda iki ayrı iddia atılmış sanırım. Biri hocamızla Emre’nin kavga ettikleri diğeri de hocamızın istifa edeceği yönünde. Yani çok uğraşılıyor ama bir türlü karıştıramıyorsunuz bizi. Galibiyetimizin keyfine varalım diyeceğim ama ona da müsaade etmiyorsunuz. Ama şunu bilin ne futbol tarafında ne de basketbol tarafında mütemadiyen üretilen ya da yanlış kaynaklardan oluşturulan pek çoğu hayal ürünü olan her iddiaya biz yanıt veremeyiz. İşler kötü gittiği zaman da söz konusu Fenerbahçe ise iddialar daha da artıyor. Çok daha derin komplo teorileri üretiliyor. Sosyal medyaya baksan bir türlü, ana akım medyaya baksanız bir türlü. Biz bunların hepsine cevap veremeyiz. Hafta içi Obradovic ile ilgili bir sürü şey söylendi. Bugün de o spekülasyonlar bitti diyorsunuz. Bugün Ersun Hoca’nın istifa edeceğini söylüyorsunuz. Ersun Hoca ile kaptanın kavga ettiğini söylüyorsunuz. Hangi birine yetişip cevap verelim. Bazı kanallar ve bazı kişiler üretim konusunda çok daha başarılılar. Çok daha yoğun mesai harcamaktadırlar. Gülecek bir şey yok. Biz burada yoğun mesai harcıyoruz. Bir yığın problemle uğraşıyoruz. Başta finansal problemler olmak üzere. İyi bir şeyler yapmaya çalışırken bin tane spekülasyonla uğraşıyoruz. Töhmet altında bırakıldığımız konulardan bir tanesi de dün gece bir televizyonda gördüm ve utandım. O kişiler adına mı utanayım, Türk futbolu adına mı unutayım? Cuma günü bir açıklama yaptık. Yüzde 30, yüzde 40 meselesiyle ilgili. Bizimle hiçbir alakası olmadığını ama bundan çok daha önemlisi Türk futbolu açısından ileriki yıllarda sorun yaratacak yeniden yapılandırma ve talimatname ile ilgili sıkıntıları, bunları aşabilmek için önerilerimizi dile getirdik. Ne bunu konuşan var ne de bununla ilgilenen. Fenerbahçe’nin iddia ettiği şey ne olabilir? Doğru mudur? Aslı astarı var mıdır? 5. senede talinamatname çöker mi? Çökmez mi? Yeniden yapılandırma, ana para geri ödeme kriterleri açısından. Hiç, adam çıkıyor diyor ki. Bizi geri zekalı mı sanıyorsunuz. Fenerbahçe federasyonla konuştu. 30’dan 40’a çıktı. Fenerbahçe bir açıklama yaptı. 30’a düştü. İnsanları bu kadar töhmet altında bırakmak ayıptır. Tekrar buradan sesleniyorum. Türkiye Futbol Federasyonu’na. Fenerbahçe’nin sizden böyle bir talebi oldu mu? Olmadı mı? Çıkın açıklayın. Böyle talebi olupta sonra yüzde 30’a insin varsın diyenler varsa onu da açıklayın. Tekrar ediyorum. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan rica ediyorum. Bizi bu töhmet altında bırakan insanlara gerekli cevabı vermeleri için biz Türkiye Futbol Federasyonu’na gelip 30’dan 40’a çıkarma konusunda herhangi bir talebimiz, girişimimiz görüşmemiz arzumuz ricamız oldu mu? Bu limitlerin arttırılması için görüşme yaptığınız kulüpler varsa, kulüpler sonradan vazgeçmişler ise dahi o taleplerinden hatta kamuoyu önünde onu da açıklayın.”

SÖZLEŞME DETAYLARIYLA İLGİLİ GİZLİLİK VAR

Bir başka soru üzerine Başkan Ali Koç, “Bence bunu ilgili bankaya sormanız lazım, çünkü sözleşmenin detaylarıyla ilgili gizlilik var. Ama bu sözleşmenin şartları öyle ki biz Genel Kurul’a gitmeden bunu imzalayamayız. Ama imzalamaya da ihtiyacımız var, onu da söyleyeyim. O sıcak paraya Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ihtiyacı var. Buraya kadar ancak getirebildik ama şunu da bilin ki imzalayan kulüpler de şu 3-4 aylık süreçte şimdiden sıkıntıya girdiler zaten.” dedi. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet