Aliağa Pazar Yerlerinde Kovid-19 Denetimi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimlere Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediyesi Personel Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Rıfkı Kulaksız, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar, İlçe Sağlık Müdürü Dr.

Yayınlanma:
Aliağa Pazar Yerlerinde Kovid-19 Denetimi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimlere Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediyesi Personel Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Rıfkı Kulaksız, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özkan Orhun, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk ile Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri katıldı.

 

ZABITA VE EMNİYET EKİPLERİ PAZAR YERİNDE GÖREV BAŞINDA

Pazar yerlerinde oluşabilecek yoğunluğu önlemek amacıyla Aliağa Belediyesi Zabıta Ekipleri ile Emniyet Ekipleri kontrollü girişlere izin verirken vatandaşlar HES kodu sorgulamasının ardından Pazar yerine alındı. Tezgahlar arasında en az 3 metre mesafe kuralı uygulandı. Pazar yeri girişinde hijyen için el dezenfektan üniteleri bulunduruldu. Zabıta Ekipleri sık sık yaptığı anonslarla vatandaşlara maske ve mesafe hatırlatması yaptı.

 

ALİAĞA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. ÖZKAN ORHUN: “VATANDAŞLARIMIZIN TEDBİRLERE UYMAYA DEVAM ETMELERİNİ İSTİYORUZ”

Tam kapanma sürecinin ülke genelinde olduğu gibi Aliağa’da da olumlu sonuçlar verdiğini belirten Aliağa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özkan Orhun “Aliağa’da vaka sayılarında önemli düşüşler var. Vatandaşlarımızın tedbirlere uymaya devam etmelerini istiyoruz” dedi. 

 

ALİAĞA KAYMAKAMI ÖMER KARAMAN: “KURALLARA UYAN ALİAĞA HALKINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İlçe protokolü ile tek tek tezgahları gezen Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, pazarcılar ve vatandaşlarla yaptığı kısa sohbetlerde pandemi kurallarına harfiyen uyulması gerektiğini ve alınan tedbirlerin Aliağa’da olumlu sonuçlar doğurduğunu söyledi. Aliağa pazarının Kovid-19 tedbirleri kapsamında başarılı bir şekilde kurulduğunu da ifade eden Ömer Karaman, “Aliağa’da vaka sayısı 100’lerden 10’a kadar düştü. Kurallara uyan Aliağa halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet