Amerika kıtasındaki büyüme doğrultusunda önemli bir atamaya imza attı

Aksa Servis Direktörü Naci Ömer Saner, Aksa ABD Üretim ve Satış Sonrası Müdürü olarak atandı. Aksa Servis Direktörü olarak Naci Ömer Saner’in mevcut görevini Serbülent Çilingir devraldı. Türkiye jeneratör pazarında...

Yayınlanma:
Amerika kıtasındaki büyüme doğrultusunda önemli bir atamaya imza attı

Aksa Servis Direktörü Naci Ömer Saner, Aksa ABD Üretim ve Satış Sonrası Müdürü olarak atandı. Aksa Servis Direktörü olarak Naci Ömer Saner’in mevcut görevini Serbülent Çilingir devraldı. 

Türkiye jeneratör pazarında lider konumunu uzun yıllardır koruyan, 173 ülkeye ihracat gerçekleştiren ve dünyanın en büyük üç jeneratör üreticisinden biri olmayı hedefleyen Aksa Jeneratör, bu hedefi doğrultusunda stratejik yapılanmasına devam ediyor. 

Şirketten yapılan açıklamada, global çapta marka değerinin ve müşteri memnuniyetinin üst düzeye çıkarılmasının en büyük hedefleri olduğu, bu hedefin gerçekleşmesini sağlayan en önemli organizasyonun ise satış sonrası hizmetler ve yedek parça faaliyetleri ile Aksa Servis olduğu belirtildi.

Aksa Servis organizasyonunda Aksa Servis Direktörü görevini uzun süredir başarı ile yürüten Naci Ömer Saner, bilgi ve tecrübesini şirketin en büyük hedef pazarlarından olan Amerika kıtasına taşımak üzere, Aksa ABD Üretim ve Satış Sonrası Müdürü (AKSA USA – Production & After Sales Manager) unvanı ile atandı.

Aksa Servis Direktörü olarak Naci Ömer Saner’in mevcut görevini Serbülent Çilingir teslim alacak. Çilingir, Aksa Jeneratör yurt içi ve yurt dışı tüm satış sonrası hizmetlerin faaliyetlerini yürütecek. Yıldız Teknik Üniversitesi, Makine Mühendisliği bölümü mezunu olan Serbülent Çilingir, aynı üniversitede Üretim Mühendisliği bölümünde de yüksek lisans yaptı. Çilingir iyi derecede İngilizce biliyor. 

2000 yılında Aksa Jeneratör Fabrikasında iş hayatına başlayan ve şirkette Uygulama Mühendisi ve Kalite Güvence Yöneticisi olarak 5 yıl başarıyla hizmet veren Serbülent Çilingir, sonrasında İlkerler Otomotiv’de 5 yıl süresince İş Geliştirme Müdürü, takip eden 3 yılda ise Genel Müdür olarak görev yaptı. 3 yıl boyunca Cummins firmasında Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği yaptıktan sonra, Suudi Arabistan’da JCB firmasında Satış Sonrası Hizmetler Direktörü olarak 3 yıl görev aldı. 


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet