Anadolujet acente ödülleri dağıtıldı

100 aşkın davetlinin katıldığı Acente Ödül Töreni Gala Programında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AHEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, AnadoluJet Başkanı Şamil Karakaş, THY/AndoluJet Müdürleri,...

Yayınlanma:
Anadolujet acente ödülleri dağıtıldı

100 aşkın davetlinin katıldığı Acente Ödül Töreni Gala Programında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AHEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, AnadoluJet Başkanı Şamil Karakaş, THY/AndoluJet Müdürleri, dereceye giren acenteler, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu ve TÜRSAB Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Çavuşoğlu ve davetliler hazır bulundu.

AnadoluJet tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan gecede, AndoluJet Başkanı Şamil Karakaş ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel birer konuşma yaptılar.

ANADOLUJET’İN 10 YILLIK SERÜVENİ ANLATILDI

Gecenin açılış konuşmasını yapan AndoluJet Başkanı Şamil Karakaş, AnadoluJet’in kuruluşundan bu yana geçen 10 yıllık serüvenini içeren bir konuşma yaptı. 2017’de gerçekleştirilen projeler ve 2018 hedeflerine yer verdiği konuşmasında AndoluJet Başkanı Karakaş, “Tüm acentelerimizi kutluyorum. Alanya turizmini desteklemeye devam edeceğiz. Bizi burada ağırlayan ve bu organizasyonu gerçekleştirmemize destek olan Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’e sonsuz teşekkür ederim” dedi.

BAŞKAN YÜCEL, “İÇ PAZAR PAYIMIZI ARTTIRMALIYIZ”

AndoluJet Başkanı Şamil Karakaş’ın ardından kürsüye gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın tarihi ve doğal zenginlikleriyle dünyanın en güzel turizm şehirlerinden biri olduğunu söyleyerek katılımcılara turizm sektörüyle ilgili bilgi verdi. Başkan Yücel, “AnadoluJet’le işbirliği içinde iç pazardaki payımızı arttırmalıyız. İnşallah bu yıl çok daha güzel bir sezon geçirmeyi bekliyoruz. Acentelerden aldığımız bilgiler hep olumlu ve bu yönde. Bu konuda sizlerin de desteğini bekliyoruz. Siz de kentimize gelerek, kentimizi tanıma imkanına sahip oldunuz. Alanya’nın dünyanın en güzel, en huzurlu ve en güvenli yeri olduğuna şahitlik ettiniz” dedi.

BAŞKAN YÜCEL VE BAŞKAN KARAKAŞ 10. YIL PASTASINI BİRLİKTE KESTİ

AnadoluJet Başkanı Şamil Karakaş, Belediye Başkanı Yücel’e misafirperverliği ve organizasyona desteğinden dolayı teşekkür ederek AnadoluJet’in uçak maketini hediye etti. Başkan Yücel de AnadolkuJet’i başarılarından dolayı tebrik ederek Alanya İpek Kozasından yapılan özel bir AnadoluJet logolu tablo hediye etti.

Hediye takdimlerinin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve AnadoluJet Başkanı Şamil Karakaş, 10. yıl pastasını birlikte kesti.

GECEDE KONUKLARA ALANYA YÖRESEL YEMEKLERİ İKRAM EDİLDİ

Organizasyona ev sahipliği yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, konuklarını Alanya Yöresel Yemekleriyle ağırladı. Alanya’nın ödüllü lezzetlerinin sunulduğu akşam yemeği canlı müzik dinletisinin ardından gerçekleşen ödül töreniyle sonlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet