Anıl Piyancı, yeni projesinde Xiaomi Mi 10T Pro'yu tercih etti

Türk hip hop müziğinin önemli temsilcilerinden Anıl Piyancı, YouTube kanalı için canlı orkestra ile seslendirdiği eserlerinin kaydı için Xiaomi'nin 108 MP ultra yüksek çözünürlüklü, 8K video kayıt desteği sunan yeni modeli...

Yayınlanma:
Anıl Piyancı, yeni projesinde Xiaomi Mi 10T Pro'yu tercih etti

Türk hip hop müziğinin önemli temsilcilerinden Anıl Piyancı, YouTube kanalı için canlı orkestra ile seslendirdiği eserlerinin kaydı için Xiaomi'nin 108 MP ultra yüksek çözünürlüklü, 8K video kayıt desteği sunan yeni modeli Mi 10T Pro'yu kullandı. Universal Music Türkiye ve Xiaomi Türkiye iş birliği ile gerçekleştirilen proje kapsamında Anıl Piyancı'nin seslendirdiği şarkılar bu haftadan başlayarak, her hafta yeni bir video olmak üzere sanatçının YouTube kanalında yayınlanacak. Şarkılar, 23 Aralık Çarşamba saat 20.00'den itibaren sanatçının resmi YouTube hesabı* üzerinden 8 hafta boyunca takip edilebilecek. 

Küresel teknoloji lideri Xiaomi'nin "Yaratıcılığına Güç Kat" sloganı ile lanse ettiği Mi 10T Pro, kendi sınıfındaki eşsiz özellikleriyle yaratıcılığı bir sonraki seviyeye taşıyor. 108 megapiksel kamera segmentinde yeniliklere öncülük eden Mi 10T Pro, markanın ultra yüksek çözünürlüklü mirasını OIS ve 8K video desteği ile sürdürüyor. 13 MP ultra geniş açılı kamera ve 5 MP makro kamera içeren üçlü kameraya sahip cihaz 20 MP ile de selfie veya görüntülü konuşmada en iyi çözünürlüğü sağlıyor.  

İlgi çekici yeni video özelliklerini de beraberinde getiren Mi 10T Pro, Video Clones özelliği iki farklı sahnedeki çekimleri, tek bir videoda birleştirmeye olanak tanırken, Dual Video özelliği cihazın hem ön hem arka kameralarından aynı anda kayıt yapılmasına imkan sağlayarak, sürpriz anları sorunsuz ve hızlı bir şekilde yakalamaya yardım ediyor. Hızlandırılmış (Time-Lapse) selfie özelliğiyle etkileyici videolar oluşturmaya olanak veren cihaz bu özelliği ile vlog'ların daha ilgi çekici bir hale gelmesini sağlıyor. 

Xiaomi’nin mevcut teknolojilerini temel alan Mi 10T Pro, yeni ve dinamik fotoğraf yazılımlarıyla dikkat çekiyor. Altı bağımsız uzun pozlama modu, dinamik arka planı bulanıklaştırırken, sabit nesneye odaklanarak hareketli kalabalıktan ayırma ve dönen bir gökyüzü efekti oluşturan yıldız izleri gibi farklı özelliklere sahip sanatsal fotoğraflar çekebilmenize olanak tanıyor.

 Photo Clones özelliğiyle dört farklı pozunuzu tek bir fotoğrafa yerleştirebiliyorsunuz. Seri çekim özelliği ise kullanıcıların videoya da dönüştürülebilen bir zaman aralığı ile fotoğraflar oluşturma olanağı tanıyarak eğlenceyi bir üst seviyeye taşıyor. Üç yeni fotoğraf filtresi (Cyberpunk, Gold vibes ve Black ice) ruh halinizi fotoğraflarınıza aktarmaya yardımcı oluyor. 


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet