Anlamlı bağış

Büyükşehir personelinden anlamlı bağışAntalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimine ve Asat’a bağlı 250 personel Mehmetçik için Kızılay’a kan bağışında bulundu.Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi,...

Yayınlanma:
Anlamlı bağış

Büyükşehir personelinden anlamlı bağış

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimine ve Asat’a bağlı 250 personel Mehmetçik için Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, bu vatandaş için canını ortaya koyan kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduğunu göstermek için Kızılay’a kan bağışında bulundu. Alanya Hizmet Birimi personelleri Tosmur’da bulunan misafirhanede kurulan kan bağışı noktasına gelerek tek tek kan bağışında bulundu. Önce kısa bir sağlık kontrolünden geçen personel daha sonra kan bağışını gerçekleştirdi. Alanya Hizmet Birimi ve Asat’tan yaklaşık 250 personel periyotlar halinde kan verme işlem,n, gerçekleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ yurdumuzun değişik noktalarında ve Suriye’nin Afrin kentine yönelik Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek için bu kan bağışını personelimizle gerçekleştirdik. Onlar ülkemizi teröristlerden korumak ve Suriyeli kardeşlerimizin güvenli bir şekilde ülkelerine dönmelerine olanak sağlamak için canlarını ortaya koyuyor. Bizlerde böyle bir organizasyon düzenleyerek onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Tüm dualarımız Mehmetçiğimiz için “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet