Antalya İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Murat ULUCAN’ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Millet olarak büyük önem verdiğimiz, insanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmayı simgeleyen bir Kurban Bayramını daha hep birlikte huzur içerisinde karşılamanın...

Yayınlanma:
Antalya İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Murat ULUCAN’ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Millet olarak büyük önem verdiğimiz, insanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmayı simgeleyen bir Kurban Bayramını daha hep birlikte huzur içerisinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üzerinde yaşadığımız bu güzel memleketin, inancında ve kültüründe var olan dinî bayramlarımız, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, birlik ve beraberliği kuvvetlendiren, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği, hoşgörünün hâkim olduğu müstesna günlerdir.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın hak ve hürriyetlerini, can ve mal güvenliğini korumak gibi ulvi bir görevi ifa etmenin gurur ve sorumluluğunu üzerimizde taşımaktayız. Turizmin başkenti olan Antalyamızda huzur ortamını bozabilecek her türlü şer güçlere karşı mücadelemiz, yasaların bize verdiği yetkiler çerçevesinde ve siz değerli Antalyalıların da desteğiyle hız kesmeden devam etmektedir.

Emniyet Müdürlüğümüz, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içinde geçirmeleri için, 7/24 görev başında olacak şekilde, Bayram tatili süresince, ilimiz genelinde trafik ve güvenlik tedbirlerini en üst düzeyde almıştır.

Kurban Bayramı vesileyle, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve tüm kutsal değerlerimiz uğruna canlarını feda ederek şehitler kervanına katılan tüm kahraman evlatlarımızı bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, gazilerimizden ölenlere rahmet yaşayanlara da sağlık ve şifa diliyorum.

Saygıdeğer vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı şahsım ve Antalya Emniyet Teşkilatı adına en kalbi dileklerimle tebrik ediyor, bayramı sevdiklerinizle beraber sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmenizi temenni ederek, esenlikler diliyorum.

Mehmet Murat ULUCAN

Antalya İl Emniyet Müdürü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet