Antalya, Şimdi De Buz Sporları İle Adından Söz Ettirecek!

Antalya, Şimdi De Buz Sporları İle Adından Söz Ettirecek!Halil ÖNCÜ -ANTALYASpor turizmi ile adından söz ettiren Antalya, şimdi de buz sporları ile adından söz ettirecek. Antalya Muratpaşa’da Teneffüs Park’ın hemen yanında...

Yayınlanma:
Antalya, Şimdi De Buz Sporları İle Adından Söz Ettirecek!

Antalya, Şimdi De Buz Sporları İle Adından Söz Ettirecek!

Halil ÖNCÜ -ANTALYA

Spor turizmi ile adından söz ettiren Antalya, şimdi de buz sporları ile adından söz ettirecek. Antalya Muratpaşa’da Teneffüs Park’ın hemen yanında yer alan Magic Ice Club, başta Rusya’dan olmak üzere, Kuzey Avrupa Ülkelerinden gelecek olan takımlara ev sahipliği yapacak. Bu konuda ilk kafilenin Mayıs ayı içerisinde geleceğini ifade eden Magic Ice Club Buz pisti Antrenörü Tufan Kaya, “Mayıs ayında Rusya’dan gelecek olan bir grubumuz hem Antalya’mızda tatil keyfi yaşayacaklar hem de buz pistimizde antrenmanlarını gerçekleştirecekler.” dedi.

Özellikle Rusya, Avrupa ve Kuzey Ülkelerindeki takımları buraya getirip kamp yaptırabilirler ve buz pistimizde çalıştırabilirler!

Antalya’da deniz, kum, güneş keyfinin yanında turizme, buz pisti ile farklı ve alternatif bir imkan sunduklarını da dile getiren Tufan Kaya” Turizm konusunda özellikle acenteci arkadaşlarımıza seslenmek istiyorum. Çok rahat özellikle Rusya, Avrupa ve Kuzey Ülkelerindeki takımları buraya getirip kamp yaptırabilirler ve buz pistimizde çalıştırabilirler. Antalya’mızda hem deniz, kum ve güneşimizi kullanarak hem de buz pistimizi kullanarak antrenmanlarını ve etkinliklerini yapabilirler. Bu konuda Mayıs ayında bir grubumuz gelerek hem Antalya’mızın tatil keyfini yaşayacaklar hem de buz pistimizde antrenmanlarını gerçekleştirecekler. Bütün hokey takımları olun, artistik buz pateni sporcuları olsun,senkronize sporcular olsun hepsi için buz pistimiz oldukça idealdir” dedi.

450 m2. Alana sahip doğal bir buz pisti!...

Magic Ice Club hakkında bilgiler veren ve amaçlarının bu sporunu sevdirmek oluğunu da dile getiren Tufan Kaya, “Burası 450 m2. Alana sahip doğal bir buz pistidir. Burada yaklaşık 40 kişiyi aynı anda hizmet verebiliyoruz. Müşterilerimiz patenini, dizliğini, kaskını bizlerden temin edebiliyorlar. Burada yarım saat boyunca kayıp, eğlenebiliyorlar. Aynı zamanda burada kar gösterilerimiz, ışık gösterilerimiz gereğinde buz pistimizi buz diskosuna çevirebiliyoruz. Gruplara özel imkanlar sunuyoruz. Artistik buz pateni eğitimlerimiz var. Buz hokeyi eğitimlerimiz var. Buz dansı senkronize eğitimlerimiz mevcut. Amacımız Antalya insanına buz patenini sevdirmek. İlk öncelikli hedefimiz bu. Buz patenine başlayıp bu keyfi aldıklarında çok güzel bir sporun içinde olduklarını görecekler. Hem ruha hemde bedene çok iyi gelen bir spor. Kimsede düşme korkusu olmasın. Diğer sporlarda olan risk kadar riskli bir spor. Gelen müşterilerimize kapının girişinden itibaren gereken ilgiyi kendilerine gösteriyoruz. Kendi ayakları üzerinde durana kadar yanlarından ayrılmıyoruz. Bu sporu yapamamaları için hiçbir neden yok. Antalyalıların bizlere karşı gösterdikleri ilgiye çok teşekkür ediyor, bu sporu yapmak isteyenlerini de tesislerimize bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet