ANTALYA’DA REKOR UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Antalya'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 3 adrese düzenlenen operasyonda, toplam 115 kilo 720 gram eroin ele geçirildi. Bu miktarın, şu ana kadar Antalya'da tek seferde ele geçirilen en yüksek miktarda eroin...

Yayınlanma:
ANTALYA’DA REKOR UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Antalya'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 3 adrese düzenlenen operasyonda, toplam 115 kilo 720 gram eroin ele geçirildi. Bu miktarın, şu ana kadar Antalya'da tek seferde ele geçirilen en yüksek miktarda eroin olduğu kaydedildi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar doğrultusunda düzenlenen operasyonda rekor seviyede eroin ele geçirildi.

Kepez ilçesindeki 3 evde yüklü miktarda uyuşturucu madde depolandığı, uyuşturucu maddelerin Antalya'da 'torbacı' diye adlandırılan kişilere pazarlandığı yönünde ihbarı alan ekipler, yapılan teknik ve fiziki takibin ardından adreslere dün eş zamanlı operasyon düzenledi. Adreslerde narkotik köpeği ile yapılan aramalarda, 115 kilo 740 gram eroin ile 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet