ASAT’ın elektromekanik atölyesi genişliyor

ASAT’ın elektromekanik atölyesi genişliyorGülveren’e yeni atölye binası inşa ediliyorAntalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü arızalara daha hızlı müdahale edebilmek için elektromekanik atölyesini genişletiyor....

Yayınlanma:
ASAT’ın elektromekanik atölyesi genişliyor

ASAT’ın elektromekanik atölyesi genişliyor

Gülveren’e yeni atölye binası inşa ediliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü arızalara daha hızlı müdahale edebilmek için elektromekanik atölyesini genişletiyor. Büyükşehir’in kendi imkanları ile Gülveren Mahallesi’nde inşa edilen yeni atölye eskisine göre 9 kat daha büyük olacak.

ASAT Genel Müdürlüğü vatandaşa kesintisiz su hizmeti sunabilmek ve olası arızalara daha hızlı müdahale edebilmek için atölyelerini de genişletiyor. Antalya’nın 19 ilçesine hizmet veren Su Üretim Şube Müdürlüğü Bakım Onarım Şefliği için yeni bir elektromekanik atölyesi yapılıyor. Su üretim tesislerindeki elektrik ve mekanik ekipmanların tamir, bakım ve onarım işlerinin gerçekleştirileceği atölyede aynı zamanda tesislerde bulunan jeneratörlerin, trafoların bakımları, sondajlarda bulunan dalgıç pompa ve motorların söküm, takım ve montaj işleri yapılacak.

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ İNŞA EDİYOR

200 metrekarelik eski atölye binası Antalya’nın artan ihtiyacına cevap vermekte yetersiz kalırken, Gülveren Mahallesi’nde inşa edilen 1778 metrekare kapalı alana sahip yeni atölye arızalara daha hızlı müdahale etme imkanı sunacak. İhale yöntemiyle yapılması halinde 3 milyon 200 bin TL’ye mal olacak atölye Büyükşehir Belediyesi’nin kendi ekiplerince yaklaşık 850 bin TL’ye mal edilecek. Atölye tamamlandığında hem çalışma alanı hem de stok alanı genişletilmiş olacak. Böylelikle su üretim tesislerinde oluşan arızlar daha hızlı giderilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet