AŞT “Takıntılar” ile ilçe turnesinde Elmalı ve Kumluca’da seyirciyle buluştu

Pandemi döneminde seyircilerinden uzak kalan Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT), ilçe turnelerine başladı. Turne kapsamında AŞT oyuncuları “Takıntılar” isimli oyunla Elmalı ve Kumluca’da seyirciyle buluştu....

Yayınlanma:
AŞT “Takıntılar” ile ilçe turnesinde Elmalı ve Kumluca’da seyirciyle buluştu

Pandemi döneminde seyircilerinden uzak kalan Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT), ilçe turnelerine başladı. Turne kapsamında AŞT oyuncuları “Takıntılar” isimli oyunla Elmalı ve Kumluca’da seyirciyle buluştu. Tek perdelik komedi oyunu tiyatroseverleri kahkahaya boğdu.

Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi salonunda seyirci ile buluşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları Laurent Baffie'nin yazdığı, Deniz Hamzaoğlu'nun yönettiği "Takıntılar" isimli tek perdelik oyunu sahneledi.

PANDEMİ ÖNLEMLERİ UNUTULMADI

Pandemi tedbirleri kapsamında seyirciler salona ateş ölçümü ve HES kodu kontrolü yapılarak alındı ve sosyal mesafe kuralına uygun oturtuldu. Takıntılar oyununun Elmalı’daki gösterimini her yaştan çok sayıda vatandaş izledi. Gecenin sonunda AŞT oyucuları sahneledikleri performansla izleyenlerden alkış aldı.

KUMLUCALILAR İLGİYLE İZLEDİ

AŞT, turne programı kapsamında Elmalı’nın ardından Kumluca Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde sahne aldı. Salgın tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliği Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu da ailesi ile birlikte izledi. Oyun Kumlucalı tiyatroseverler tarafından ilgiyle izlendi.

BAŞKAN KÖLEOĞLU’NDAN ÇİÇEK

Farklı sorunları bulunan altı kişinin, takıntılarının çözümü için randevu aldıkları doktorun muayenehanesine gitmeleriyle başlayan oyunda hastaların randevuları için beklemek zorunda kaldıkları sırada birbirlerinin sorunlarını anlamak ve yardımcı olmak için gösterdikleri çaba eğlenceli bir dille aktarıldı. Tek perdelik oyun, eğlenceli diyaloglarıyla Kumlucalı tiyatroseverlere keyifli bir seyir sundu. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu gösteri sonunda oyunculara çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet