Avon’dan 135. Yılına Özel Ayrıcalıklı Yeni Kazanç Modeli

Avon, 135.

Yayınlanma:
Avon’dan 135. Yılına Özel Ayrıcalıklı Yeni Kazanç Modeli

Avon, 135. yılını pek çok yenilikle kutluyor. Milyonlarca Temsilcisini dijital olarak etkinleştirmek için tasarlanmış AvonON uygulamasını tanıtan Avon, ayrıca kişiye özel ayrıcalıklarla benzersiz bir deneyim yaşatan ve daha çok kazandıran yeni Temsilci Kazanç Modeli   Avon Kazandırır’ı da  hayata geçirdi. Gelecek yılları hedefleyerek 135 yıllık güzellik yolculuğunda görsel dünyasını da yenileyen marka, kadın davaları için 1,35 milyon dolar daha yardım taahhüt ettiğini açıkladı.

 

Güzellik kavramını kadınların hayatlarına fayda sağlama amacına dönüştüren Avon, 135. yılını kutlarken, kadınlara bugüne kadar sunduğu destek sözünü ikiye katlıyor. Güzelliğin öncüsü marka, Temsilcilerin dijital olarak satış yapmalarını sağlayan AvonON platformunu baştan sona yeniledi. Satış modeline dijital altyapı kazandıran ve bir dizi yeniliği hayata geçiren marka, Temsilcilerinin daha fazla kazanç sağlamasına imkan sunan ve kişiye özel ayrıcalıklarla ömür boyu sürecek bir bağlılık vaadeden yeni Temsilci Kazanç Modeli Avon Kazanırır’ı da sundu.   Avon ve Avon Vakfı, 135. yıl dönümünde, bugüne kadar bağışladığı 1,1 milyar dolara ek olarak, dünya çapında kadınların mücadele ettiği konular için 1,35 milyon dolarlık bir destek daha vereceğini açıkladı. 

 

Geleceğin güzellik yöneticilerini yaratıyor

Avon, iş modelini güncel gelişmelere uyarlamaya devam ediyor. Avon Temsilcileri, geliştirilen mobil kullanıcı deneyimi ile müşterileriyle artık kolayca bağlantı kurarak satış yapabiliyor, siparişlerini yönetiyor ve uygulama aracılığıyla eğitim imkanlarına erişebiliyor. Herkesin merakla takip edilen Avon Kataloğu da tamamen dijitalleştirilerek Temsilcilerin, müşterileri için kişiselleştirilmiş katalog   bağlantıları sağlayabiliyor.

Kazanç oranı daha yüksek yeni satış modeli

Daha fazla girişimciliği teşvik etmeyi amaçlayan Avon, Temsilci kazanç modelini de yeniledi. Avon Temsilcileri Avon Kazandırır modeli ile  ilk siparişlerinden  başlayarak daha fazla kazanma oranına sahip oluyor. Avon Temsilcileri’nin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda yeniden tasarlanan yeni kazanç modelinde Temsilciler,  her seviyede Avon işlerini geliştirmek için destek alırken, kişiye özel ayrıcalıklar elde ediyor. 

Gelirlerini yüzde 33,6 oranında artırdı

Erişilebilir ve uygun fiyatlı, yenilikçi ve yüksek kaliteli ürünleriyle güzelliği herkese ulaştırma öncülüğünü üstlenen Avon, yükselen başarı grafiğini  135. yaşında da sürdürüyor. Avon International, yılın 2. çeyrek döneminde 33,6'lık güçlü bir net gelir artışı kaydetti ve kilit kategori ve ülkelerde pazar payı kazandı. Online satışlarda ise pandemi öncesi seviyelerinin 2,7 katı artış sağlayan şirket, bu yıl ANEW Protinol Power Serum, Power Stay Lip Stain ve Far Away Beyond gibi bir dizi yenilikçi ürünün de lansmanını yapmayı planlıyor. Avon CEO'su Angela Cretu, “1886'dan beri güzelliği farklı bir şekilde sunmaya devam ediyoruz. Kendi yöntemleriyle, kendi şartlarına göre çalışan, öğrenen ve kazanan 5 milyon Temsilciye ulaştık. Yine de daha yeni başlıyoruz ve kadınları 135 yıl ve daha fazla bir süre daha şampiyon yapmaya devam edeceğiz. Gerçek dijital çağa girerken, çalışanlarımız, amacımız ve ürünlerimizle iyi şeyler yapmaya kararlıyız. Tüm Temsilcilerimizi ve iş ortaklarımızı da bizimle birlikte büyümeye teşvik ediyoruz” dedi.

 

Avon’dan 135 yıllık tecrübe ve başarılı sonuçlar

  • Avon ürünleri son 3 yılda 300'den fazla ödül kazandı.
  • Saniyede 3 adet Avon ruj satılıyor.
  • Avon her saniye 7 şişe parfüm satıyor, bu diğer tüm markalardan daha fazla.
  • Avon'daki bilim insanlarının 70'i kadınlardan oluşuyor.
  • Müşterilerimiz ve Temsilcilerimiz ile birlikte Avon, kadınların mücadele ettiği davalara yönelik 1 milyar doların üzerinde bağışta bulundu.
  • Avon, son 10 yılda dünyanın dört bir yanındaki hayır kurumlarına her yıl 10 milyon dolar bağışladı.
  • Avon, 16,4 milyondan fazla meme taramasına fon sağladı ve aile içi şiddete maruz kalan 14 milyon kadına yardım etti.
  • Güzellik markası 9,3 milyon dolardan fazla eğitim bursu sağladı


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet